• Domov
  • Nábytok
  • Nafukovacie Gauči Prenosné Gauč A Kreslo Nafukovacie Lehátko Pláž Stoličky Prenosné Nafukovacie Vzduchu Požičovňa Lehátok, Vhodný Aj Pre Kempovanie

Nafukovacie Gauči Prenosné Gauč A Kreslo Nafukovacie Lehátko Pláž Stoličky Prenosné Nafukovacie Vzduchu Požičovňa Lehátok, Vhodný Aj Pre Kempovanie

€38.53 €19.26
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Nafukovacie Gauč

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Si vonku s týmto nafukovacie gauč pre kempovanie.Je to jednoduchá montáž a nosiť, stačí spustiť proti vetru vdychovať vzduch a tesnenie to.Pokožke príjemný dotyk je to pohodlné relaxovať na.Keď máte hotovo, to môže byť rýchlo a elegantne zložiť.

Špecifikácia:

Názov produktu: Nafukovacie Lehátko

Veľkosť: 240 * 70 cm/94.5 * 27.6 v

Váha: cca 200 kg

Materiál: Oxford handričkou

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Lehátko * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nafukovacie V Minútach: nepotrebujete žiadne vzduchové čerpadlo alebo nástroje, ktoré nafukujú tento požičovňa lehátok.Stačí sa otvoriť a nechať vietor alebo ventilátor naplňte ju s air, potom tesnenie vrecku a roll ju pevne.

2.Stabilné A Pohodlné: Toto nafukovacie gauč má double-layer kvalitného PVC vnútorný materiál, ktorý je trvanlivé a odolné proti prepichnutiu, vedenie vzduchu vo vnútri a tvar neporušené.Povrch je vodotesný a hladké, vám ponúka relaxačné a ľahko udržiavať skúsenosti.

3.Ľahký A Kompaktný: Toto nafukovacie gauči je potrebné mať pre všetky vonkajšie milenca.Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý môže odolať vody a nečistôt.Je tiež ľahké nafúknutie a defláciu, a možno zložiť do malých a ľahkých vak, ktorý môžete nosiť so sebou.Potom si oddýchnuť, stačí zabaliť ho a ísť.

4.Čistenie Ľahko: Toto nafukovacie gauči môžu byť uložené v malom priestore.Ak sa dostane špinavé, môžete ho očistite s vodou a neutrálnym mydlom.Striasť všetky voľné bitov, ako sú piesok a listy, pred čistením.To musí byť suchý, než budete ukladať.

5.Rozsiahle použitie: Tento nafukovacie lehátko môže byť použitý ako gauč, posteľ, hojdacia sieť, alebo stolička pre vnútorné a vonkajšie použitie.Je ideálny pre hranie v záhrade, camping, turistiku, alebo kúpanie na pláži alebo pri bazéne.Môžete tiež dať ho ako darček pre svoju rodinu a priateľov, ktorí milujú dobrodružstvo a pohodlie.Tento vyhodiť gauči bude váš život viac príjemné a pohodlné.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *