2024 Roztomilý Kreslený Kawaii Panda Cievka Kalendár Mesačný Denný Plánovač Agenda Organizer Vertikálne Študent Office Desktop Dekorácie

€4.11 €2.67
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Tlač Kalendára
  • Štýl - Stolný kalendár

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Materiál: papier

Veľkosti: 255*210mm/10*8.3 cm,210*170 mm/8.3*6.7 palcov,210*180 mm/8.3*7.1 palcov,210*190 mm/8.3*7.5 palcov

Farba:ako na obrázku

1. Vysoká kvalita: robustné dvojité line záväzné vám pomôže ľahko prevrátiť ploche stránky kalendára.Šetrné k životnému prostrediu hrubý papier môže zabrániť atrament prieniku a zabezpečiť čistý písanie priestor.Ľahké písanie a môže byť použitý na dlhú dobu.

2. Svetlo do vášho života: 2024 Mini Stolový Kalendár režim sa mení každý mesiac, čo je skvelý plán na sledovanie vašich aktivít v názorným spôsobom.

3. Môžete vytvoriť denný plán: V roku 2024 stolový kalendár, jednu stránku za mesiac je zobrazené, čo je dosť pre vás, aby sa zapisovaniu vášho denného plánu.Mesačné distribúcie tohto stáleho stolový kalendár pre referencie od predchádzajúcich a nasledujúcich mesiacov, pre vaše dlhodobé plánovanie.Okrem toho, federálny sviatky sú zvýraznené na pomoc pripomenie dôležité dovolenku a efektívne naplánovať váš čas.

4. Pripomienka stránke: Tento vertikálne stôl kalendár má pripomienku stránku na druhej strane, kde si môžete zapisovať vaše dôležité dátumy, udalosti, myšlienky a myšlienky.Alternatívne, môžete ho použiť na zhrnúť celý mesiac, na konci mesiaca.Okrem toho, šesť odkaz mesiacov, môže pomôcť naplánovať váš čas a dlhodobé plány.

5. Stolové dekorácie: mini stolový kalendár je veľmi živý, takže mesačné stolový kalendár nielen praktický, ale aj dekoratívny.Roztomilý kreslený dezén cítite šťastní a uvoľnene pri štúdiu alebo práci.

POZNÁMKA

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Balík obsahuje:

1 ks*Kalendár

Ďakujem za vašu pozornosť, Môžeme zaručiť kvalitu našich výrobkov.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *