• Domov
  • Umelecké Potreby
  • Silikónové Maľovanie Mat Pigment Paletu Non-Stick Umelecké Remeslo Podložka Pre Maľovanie Atramentu Prelínanie Watercoloring Razenie

Silikónové Maľovanie Mat Pigment Paletu Non-Stick Umelecké Remeslo Podložka Pre Maľovanie Atramentu Prelínanie Watercoloring Razenie

€28.61 €10.01
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Silikónové Maľovanie Mat Pigment Paletu Non-Stick Umelecké Remeslo Podložka Pre Maľovanie Atramentu Prelínanie Watercoloring Razenie

Odrážky:

1.Vynikajúce Silikónový Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu, tento obraz mat môžu byť použité na dlhú dobu, bez toho, aby ľahko deformovaný.To je tiež mäkké a pohodlné na dotyk, takže svoj obraz zážitok príjemnejší.

2.Pohodlne Prenosný: Naše Silikónové Maľovanie Mat je ideálny natieranie povrchov, pre umelcov, ktorí chcú flexibilný a ľahký možnosť, že môžu byť ľahko prepravuje.To je priestor, úsporné riešenie, ktoré nebude pridávať žiadne extra váhu vašej batožiny.

3.Ľahké Čistenie: Ušetrite čas s našimi Silikónové Maľovanie Mat, ktorý možno ľahko čistiť vypláchnutie to priamo vo vode alebo utieranie vlhkou handričkou, nie je potrebné sa obávať akúkoľvek farbu doľava.

4.Všestranné Vzdelávanie: Tento silikónové maľovanie mat je ideálny pre deti skúma rôzne techniky maľby.Je to multifunkčný a môže byť použitý ako lak mat alebo paletu farieb.

5.Všeobecne Platné: Tento silikónové maľovanie mat môžu byť použité pre rôzne príležitosti, ako sú školy, domov, alebo cestovanie.Je veľmi ľahko zložiť a nosiť.

Táto Silikónová Farba Rohož je odolná a multifunkčné, ideálne pre všetky vaše maliarske potreby.Ľahko sa prenáša a obchod, je to výhodné pre cestovanie alebo použitie doma.Nebojte sa o zmätky, to mat bude chrániť vaše povrchy pri práci.

Špecifikácia:

Názov produktu: Multifunkčná silikónová maľovanie mat

Hmotnosť výrobku: 390g

Veľkosť produktu: (cca.)50*40*5 cm/19.69*15.75*1.97 palcov

Produkt materiál: silikón

Balenie Zoznam:

1* Silikónové Lak Mat

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *