Tabuľka Počet Držiteľov 32Pcs, Miesto Držiteľa Karty Srdce Tvar Hracie Karty Držiteľom Mini Fotografia Držiteľa Tabuľka Obrázok Porasty Trvalé

€11.17 €6.48
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tabuľka Počet Držiteľov 32Pcs, Miesto Držiteľa Karty Srdce Tvar Hracie Karty Držiteľom Mini Fotografia Držiteľa Tabuľka Obrázok Porasty Trvalé

[High-kvalitný materiál]Toto miesto držiteľov kariet je vyrobená z vysoko kvalitného kovu, ktorý je trvanlivý, nie je ľahké zdeformovať, a nezmizne, ktoré spĺňajú vaše dlhodobé opakované použitie.

[Držiteľa karty Size]veľkosť tejto karty je držiteľ malé rozmery a nízku hmotnosť, ktorá vám môže pomôcť zobrazenie karty na lepší uhol.

[Ľahko ovládateľný]Pri používaní, vám stačí umiestniť tieto tabuľka číslo karty byt na plochý stôl, a potom klip karty medzi dvoma srdce krúžky, kovový prstenec je upevnené, a karta sa nesmie spadnúť.

[Široké Uplatnenie]Toto miesto držiteľa karty je veľmi vhodný pre upevnenie vizitky, pohľadnice alebo fotografie svadby, konferencie, večierky, oslavy, to vám môže pomôcť opraviť fotografie a vytvoriť lepšie slávnostnú atmosféru.

[Balenie zoznam]obdržíte 32pcs miesto držiteľa karty, sú odolné a môže uspokojiť môžete zobraziť viacero karty, alebo vizitky súčasne spĺňajú vaše dlhodobé používanie.

veľkosť: 32 x 26.5 mm

Materiál: Kov

farba: rose gold

Obsah Balenia:

32 x Tabuľka Počet Držiteľov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *