2024 Nástenný Kalendár 12 Mesiacov Vtipné Mačku Kalendár Od Jan. 2024 Dec.2024 Denný Plán Minimalistický Úrady Nástenný Kalendár Pre Eas

€15.22 €7.61
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pobyt na vrchole svojho plánu s našimi 2024 nástenný Kalendár!Predstavovať robustný kryt a odolný papier, tento kalendár je vhodný pre 12-mesačný dlhodobé plány.Poznámka stretnutia, aktivity, podujatia, a pripomienky, všetko v mieste.Ideálny pre rodiny, tento kalendár vám pomôže usporiadať vaše rok s ľahkosťou.

Špecifikácia:

Názov: 2024 Nástenný Kalendár

Veľkosť: (cca.) 29*21 cm/11.42*8.27 v

Materiál: papier

Balenie zoznam:

1 x 2024 nástenný Kalendár

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Celý rok Plánovania: celoročne plánovanie robil srandu s 2024 Mačka Zadok nástenný Kalendár!Každý mesiac predvádza kolekciu veselý mačací fotografie, aby ste s úsmevom a organizované od januára 2024 do decembra 2024. Ročný plán a zhrnutie kryt, aby cieľ-nastavenie vietor.

2.Efektívne Riadenie Času: Tento 2024 nástenný kalendár umožňuje poznámka stretnutia, aktivity, podujatia a pripomienky v 29*21 cm dostatok písanie priestor.Kalendár je dosť veľký na to, pozrite si dátumy jasne a už nikdy nezmeškáte dôležité ty.To tiež označuje dovolenku pre jednoduché plánovanie.

3.Vynikajúci Darček: Aby svojich blízkych pocit, špeciálne s týmto 2024 nástenný kalendár.S ohromujúci snímky a vysoko-kvalitný papier, je to veľké prekvapenie, darček pre každú príležitosť ako narodeniny, Vianoce, alebo výročia.

4.Multi Aplikácie: Zjednodušte svoj plán s naším 2024 nástenný Kalendár, vhodný pre 12-mesačný dlhodobých plánov v každom prostredí, z domova, práce na škole.Ľahko zavesiť ho na stenu, aby maximalizovali priestor a užite si všestranné funkcie pre efektívne plánovanie.

5.Atraktívne nástenný Kalendár: Obdivovať veselý mačka ohorky celý rok na hladký a lesklý papier, navrhnutý s odolné materiály, a tlačené s leštené jasnosť.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *