Fuška Graf Pre Deti Suché Stieracie Fuška Stravovanie Pre Deti Do Zoznamu Zoznam Úlohou Rady Pre Chladnička S 10 Jazdcov ,2 Pack Trvanlivé

€28.57 €19.71
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pomôcť deťom rozvíjať dobré zvyky: Tento suchý zotrie detí trivia úlohou mapu cieľom je pomôcť deťom rozvíjať pozitívne návyky správania, ako robiť domáce práce, ktorým sa ráno a pred spaním a pred spaním, cvičí dobrým mravom, a tak ďalej.

Interaktívne a jednoduché použitie: S 10 posuvné tlačidlo na hladkej dráhe, to rutina a ťažkopádne graf pre deti poskytuje ľahký-k-používať interaktívne operácia, ktorá je veľmi jednoduché použitie.

Schválené bezpečnosti a veľké písanie oblasti: zabezpečiť bezpečné použitie.Veľkosť triviálny graf je 9.77 palcov x 7.01 palcov, poskytuje väčšie písanie oblasti bez mriežky rušenie.

Multi funkčné pozastavenie možnosti: Tento taskpad podporuje dve pozastavenie možnosti.Tento kontrolný zoznam, rada môže sa ľahko inštaluje na stenu alebo pripojený na kovový povrch.Vylepšili sme lepidlo, takže je možné dodržať viac pevne na povrch.

Nie len deti: Tento triviálny graf môže byť tiež použitý študentov a viac členov rodiny.Je ideálny pre vytváranie zoznamov úloh, nákupné zoznamy, kontrola RV zariadenie, a pomáha vám a vašej rodine pamätajte, pet kŕmenie.Je to multifunkčný nástroj pre vykonávanie úloh a zodpovedností.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

2 * fuška graf

8 * nálepky

2 * pero

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *