Nástenné Obuvi Rack samolepiace Stenu Papuče Rack Tvorivé Hangable W Tvar Obuvi Rack Mozgov Úložný Stojan Organizátor

€1.82 €1.28
Na sklade

  • Druh - Topánky Vešiak
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Samolepiace Obuvi Rack

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Organizovanie papuče s týmto odolné a krásne samolepiace papuče rack.Zavesiť polica na lepiacu list kdekoľvek, vrátane kúpeľňa, wc, balkón, šatník, za dverami.S širokú kompatibilitu, nebude poškriabaniu vaše topánky alebo ruky.Rozlúčiť sa preplnená podlahy a dobrý deň, na čistotu priestorov.

Špecifikácia:

Materiál: space hliníka

Hmotnosť: jedno 60 g

Veľkosť: single 8.6*7.6*4.5 cm/3.39*2.99*1.77 palcov

Balenie Zoznam:

Samolepiace papuče rack*2

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Pozdvihnúť vašu kúpeľňu skladovanie hra s týmto stenu obuvi rack.Postavený z kvalitnej pribrala priestor hliníkový materiál, odoláva vlhké podmienky a odoláva korózii.Nielen, že je to trvanlivé, ale je to aj vizuálne atraktívne.

2.Jednoduchá Inštalácia: S, bez potreby vŕtania, jednoducho nalepte lepiacou list na čistý a ploché steny a pevne oprava obuvi rack.Lepidlo list má silný nosnosť zabezpečiť maximálnu stabilitu, takže je spoľahlivé a úsporné možnosť pre organizovanie topánky.

3.Univerzálne Uchytenie: Bez ohľadu na to, aký typ topánky, ktoré vlastníte, papuče, sandále, alebo športové topánky, tento stenu obuvi rack je navrhnuté tak, aby vyhovovali topánky rôznej hrúbky.S hrúbkou len 4,5 cm, šetrí priestor a má jednoduché organizácia pre obuv.

4.Zaoblené Hrany: S hrany police, ktoré sú zaoblené, tento stenu obuvi stojan poskytuje jednoduchý prístup k vašej topánky.Môžete prijať, alebo dať ich späť bez poškriabaniu vaše topánky alebo ruky.Už viac ako ohýbanie alebo dosiahnutie príliš ďaleko!

5.Široký Aplikácie: Tento stenu obuvi rack má jednoduchý a moderný vzhľad, ktorý môže byť zavesený na rôznych miestach, ako je napríklad kúpeľňa, wc, za dverami, balkón, alebo šatník.To môže byť skombinované s rôznymi štýlmi dekorácie a aby váš domov prostredia, ktoré viac upratané a pohodlné.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *