• Domov
  • Tímové Športy
  • Agility Krúžky Hex Agility Tréning Vybavenie Šesťhranné Agility Nohy Práce Školenia Obruče Krúžky Pre Basketbal, Rugby Badminton

Agility Krúžky Hex Agility Tréning Vybavenie Šesťhranné Agility Nohy Práce Školenia Obruče Krúžky Pre Basketbal, Rugby Badminton

€7.24 €5.07
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Pri pohľade na Zlepšenie Agility na súd?Pozrite sa žiadny ďalší ako tieto Agility Obruče!S dlhodobej spotreby, dlhotrvajúci dizajn, tieto obruče ľahko odpojiť za pridané všestrannosť.S ich žiarivé farby, sú tiež Ľahko Identifikovať a ideálny pre futbalových hráčov všetkých úrovní.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Hmotnosť: 222 g

Veľkosť produktu: 53 cm

Farba: Oranžová

Vhodné pre: komplexné školenia futbal

Zoznam Produktov:

1* Agility Krúžok

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Agility Boost: pomocou týchto Agility Krúžky, môžete zvýšiť schopnosť na zmenu smeru počas vysokorýchlostné beh, zlepšiť fyzickú rýchlosť reakcie a citlivosť, a zlepšenie zrýchlenia a brzdenia schopnosti.Tieto krúžky vám pomôžu zlepšiť vaše agility a výkonnosť v akomkoľvek športe.

2.Odolný Materiál: Vyrobené z vystužených PP materiál, náš Agility Krúžky môže vydržať ťažké použitie bez porušenia alebo nosenie nadol v priebehu času.Je odolný.

3.Bez námahy Identifikácia: Športovci môžu ľahko mieste Obratnosť Krúžky na každom povrchu vďaka svetlé a pútavých farieb, čo umožňuje bezproblémovú prípravu.

4.Šikovný Vykonávať: Skúsenosti agility tréning on-the-go s našimi prenosný a univerzálne Agility Krúžky.Ich ľahký a odnímateľný dizajn pre jednoduchú montáž a nosenie, ideálny pre vonkajšie použitie.

5.Široký Aplikácie: Či už budete hrať basketbal, volejbal, tenis, stolný tenis, bedminton, futbal, rugby, alebo akýkoľvek iný šport, môžete použiť tieto Agility Krúžky umožní zvýšiť rýchlosť, koordináciu, rovnováhu a reakčný čas.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *