• Domov
  • Domov Skladovanie A Organizácie
  • Zviera Kabát Háky Cartoon Drevené Zvierat Tlačidlo Hook Dekoratívne Steny Háčiky Pre Izba Dekor Cartoon Kľúč Držiak Pre Škôlky, Kúpeľňa

Zviera Kabát Háky Cartoon Drevené Zvierat Tlačidlo Hook Dekoratívne Steny Háčiky Pre Izba Dekor Cartoon Kľúč Držiak Pre Škôlky, Kúpeľňa

€12.68 €6.98
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tieto univerzálne háčiky spĺňať rôzne požiadavky na inštaláciu, stačí vložiť rozšírenie rúrka do steny!S široké spektrum použitia, tieto háčiky sú ideálny doplnok do akéhokoľvek priestoru.

Špecifikácia:

Názov: Animal Háčik

Materiál: drevo

Veľkosť produktu:

Lev: (cca.)6*5,5 cm/2.36*2.17 palcov

Slon: (cca.)6*5 cm/2.36*1.97 palcov

Rhino: (cca.)6*4,5 cm/2.36*1.77 palcov

Žirafa: (cca.)7*3 cm/2.76*1.18 palcov

Hroch: (cca.)6*4 cm/2.36*1.57 palcov

Hmotnosť: 127g

Balenie Zoznam:

Zviera stenu háky*1set(5 ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Tieto zvieratá stenu háčiky majú hladký ráfiky a bez otrepov, tak nebudú poškriabaniu vaše ruky alebo odev.Sú vyrobené z kvalitného prírodného dreva, ručne leštené a trvanlivé.

2.Vyhovoval Vašim Potrebám: zviera stenu háčiky ponúkajú rôzne háčiky na zápas vášho domova.Môžu byť namontované na každom povrchu vaše preferencie inštalácie.

3.Jednoduchá Inštalácia: premeňte svoje holé steny do funkčné dielo s našimi zvierat stenu háčiky.Vložte rozšírenie trubice a pripojiť pevné háčiky rozšíriť skrutky s ľahkosťou.

4.Atraktívne Organizovanie Háčiky: Pridať dotyk zábavy pre vaše dieťa izby s týmito roztomilý zvierat stenu háčiky.Ponúkajú dekoratívne dotykom príborníky, zásuvky a skrinky, a zároveň poskytuje praktické riešenie pre pozastavenie oblečenie, klobúky, a tašky.

5.Široko Používané: Zavesiť každodenných predmetov, z coats na uteráky, na tieto očarujúce zvierat stenu háčiky.Univerzálny dizajn vám umožňuje mať svoje miesto bez spleti káblov pri pridať dotyk štýlu vášho interiéru.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *