• Domov
  • Auto Repair Tool
  • Prenosné Automobilové Kompresor Digitálne Pneumatiky Auto Shut Off 150 PSI Inflácia Čerpadlo Pneumatiky Kompresie Čerpadlo Kompresor Auto Motor

Prenosné Automobilové Kompresor Digitálne Pneumatiky Auto Shut Off 150 PSI Inflácia Čerpadlo Pneumatiky Kompresie Čerpadlo Kompresor Auto Motor

€38.73 €19.36
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zabezpečia, že vaše vozidlo je vždy pripravený na ceste s týmto ľahký-k-používať auto čerpadlo vzduch.Čerpanie až 150 PSI, to sa môže ubytovať širšiu škálu aplikácií a zaberá málo miesta.Inflačný proces môže byť ľahko spravovať a prispôsobiť svoje preferencie, takže je ideálny pre všetky vaše potreby automobilového.

Špecifikácia:

Produkt: Auto čerpadlo vzduch

Model: model auta

Veľkosť: 15.1*7.2*5.9 cm/5.94*2.83*2.32 palcov

Farba: Čierna

Materiál: ABS+Kov

Produkt výkon: 60W

Napätie: 12V

Pracovná teplota: 0℃~45℃

Tlakový rozsah: 0.2~10.3 bar/3~150psi

Auto dĺžka riadok; 2.7 metrov

Hmotnosť: 700g

Balenie zoznam:

Prenosné Pneumatiky Nafukovacím*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-Powered Inflácia: Naše auto pneumatiky čerpadlo využíva najmodernejšie technológie a moderné motory poskytovať rýchle a výkonné pneumatiky inflácie až 150 PSI, zabezpečiť si späť na ceste s minimálne čakacie doby.

2.Efektívne Riadenie Inflácie: S okamžitým tlakom hodnoty na digitálny displej, môžete jednoducho spravovať a doladiť prietoku vzduchu na aute pneumatiky.Šikovný displej tiež označuje výdrž batérie a stav nabíjania, čo vám umožní zostať pripravené na ceste vpred.

3.Bezproblémové Použitie: Užite si bezproblémovú pneumatiky inflácie o nastavenie požadovanej hodnoty tlaku, zapojenie čerpadla do vášho auta 12V zásuvky, stlačením tryska na ventil pneumatiky, a zapínanie je na.Automatické uzatváracie funkcia zaisťuje presné tlakové úrovne, takže je ľahko ovládateľný.

4.Pohodlné a Univerzálne: Mať tento kompaktný automobil pneumatiky čerpadlo s vami, nech ste kdekoľvek.Jeho prenosná veľkosť umožňuje jednoduché uskladnenie v aute alebo doma, bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

5.Univerzálne Aplikácie: Obohacujú jeho funkčnosťou, naše auto pneumatiky čerpadlo, s 3 ďalšie trysky, môžete nafúknuť širší rozsah položiek, ako sú pneumatiky a rôzne pneumatické športové alebo zábavné zariadenie.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *