• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Fitness vo vzpieraní Školenia Pieskom Naplnené Fitness Činky Zariadenia s Pieskom Vonkajšie Okraje Vrecia N6Y7

Fitness vo vzpieraní Školenia Pieskom Naplnené Fitness Činky Zariadenia s Pieskom Vonkajšie Okraje Vrecia N6Y7

€17.67 €9.01
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Názov produktu:fitness váha sandbagFillers nie je zahrnuté

Veľkosť produktu o:18*18*18 cm/7*7*7in

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt Materiál:látkové

vlastnosti produktu:

1. ODOLNÉ KVALITNÉ MATERIÁLY: fitness pieskom sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov pre dlhú životnosť.Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, aby zabezpečili životnosť a odolnosť voči opotrebovaniu bez toho, čalúnenia.

2. NASTAVITEĽNÁ HMOTNOSŤ: Tento vzpierania vrecia vám umožňuje prispôsobiť hmotnosť podľa vašej fyzickej kondície a vzdelávacích cieľov.Na vrecia má viacero oddelení, ktoré môžu byť naplnené pieskom, čo vám umožní zvýšiť alebo znížiť hmotnosť, ako je potrebné.

3. MULTIFUNKČNÉ prípravný NÁSTROJ: Fitness pieskom sú univerzálne kusov zariadení, ktoré môžu byť použité pre rôzne cvičenia a cvičenia.Či už hľadáte zlepšiť silu, vytrvalosť a moc, to vrecia sú vhodné na rôzne cviky vrátane drepy, mŕtvy ťah cvičenia, vzpieraní a viac.

4. POHODLNÉ UCHOPENIE: Na vrecia je navrhnutý s viacerými rukoväte poskytujú pohodlné a bezpečné uchopenie počas tréningu.Poloha kľučky je starostlivo navrhnuté tak, aby poskytujú rôzne uchytenie pozície, zvýšiť vašu kontrolu a stabilitu pri zdvíhaní závaží.

5. JEDNODUCHÉ POUŽITIE A DOPRAVA: fitness pieskom sa jednoducho naplniť a vyprázdniť, čo vám umožní rýchlo upraviť hmotnosť a prepínať medzi cvičenia.Na vrecia s pieskom sú tiež ľahký a kompaktný, takže ich ľahko sa prenáša a dopravy do posilňovne alebo vonkajšie tréning.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks fitness váha sandbagFillers nie je zahrnuté

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *