• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Bežiaci Pás Taška Bezpečné Jogging Puzdro Odolné Proti Vode Bounce Zadarmo Ultra Ľahké Peniaze Držiaka Telefónu Slim Bežiaci Pás Pre Telefón

Bežiaci Pás Taška Bezpečné Jogging Puzdro Odolné Proti Vode Bounce Zadarmo Ultra Ľahké Peniaze Držiaka Telefónu Slim Bežiaci Pás Pre Telefón

€3.93 €2.75
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Ostatné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

To pohodlne vojde okolo pása, poskytuje stabilnú fixáciu pri spustení, cyklus, alebo cvičenie.S extra veľkou kapacitou, môžete ľahko ukladať položky, ako sú rukavice, uterák, alebo fľašu s vodou.Vodotesný materiál chráni svoje veci od potu a dažďu.Investovať v tomto musíte mať príslušenstvo pre hands-free cvičenie skúsenosti.

opísať:

Názov produktu: Fitness pás taška pásu

Farba: čierna/sivá/rose/fialová

Materiál: nylon-zmes amoniaku

Atribúty: Fitness pás taška pásu

Čistá hmotnosť: cca 100g

Hmotnosť s balením: cca 100g

Veľkosť produktu: 20*13*2cm

Veľkosť balenia: 20*13*2cm

*Teplé pripomienka: veľkosť a hmotnosť sú merané manuálne, a tam môže byť mierne odchýlky od skutočného ty.

zoznam:

bežiaci pás taška*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Široké Použitie: Ideálne pre beh, cyklistiku a iné aktivity, prichádza s nastaviteľné popruhy, odolný voči vode, reflexné pásiky pre lepšiu viditeľnosť, a veľké vrecko na zips vrecká, aby sa vaše telefónne.

2.Stabilný Materiál: Skúsenosti stabilnú fixáciu tento beh pásu vak, ktorý pohodlne vojde okolo pása.Vyrobené s elastický materiál, chráni vaše položky bezpečné.

3.Dostatočná Kapacita: Bezpečne skrýša telefón, peňaženku, kľúče, energetické nápoje a ďalšie.S viacerými komorami a podoblasti, aby sa vaše položky oddelené a usporiadané.

4.Nepremokavé Bezpečnosť: Vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, náš beh pásu taška vytvára bariéru proti dažďu a potu erózie, obhajovať vaše cennosti pred poškodením spôsobeným vlhkosťou.

5.S Hákom: hák na našich bežiaci pás taška je popruh je multi-funkčné, umožňujúce závesy rukavice, fľaše s vodou, uteráky, a dokonca aj výstražné svetlá pre väčšie nočné bezpečnosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *