• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Vonkajšie Prenosné 5x20 Periskop Lov Skladacia Monokulárne Ďalekohľad Zdvíhateľnej HD Ďalekohľady Pre pešiu Turistiku pozorovanie Vtákov

Vonkajšie Prenosné 5x20 Periskop Lov Skladacia Monokulárne Ďalekohľad Zdvíhateľnej HD Ďalekohľady Pre pešiu Turistiku pozorovanie Vtákov

€85.69 €34.28
Na sklade

  • Priemer okulára - -
  • Zväčšenie - 5x
  • Odolnosť Proti Vode Úrovni - IPX4
  • Druh - Ďalekohľady
  • Zorné pole - -
  • Cieľom Priemer Objektívu - -
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Vonkajšie Prenosné 5x20 Periskop Lov Skladacia Monokulárne Ďalekohľad Zdvíhateľnej HD Ďalekohľady Pre pešiu Turistiku pozorovanie Vtákov

Popis: Monokulárne Ďalekohľad má robustný a trvanlivý shellu a je vhodný pre pozorovanie vtákov a iné outdoorové aktivity.

1. Uhol môže byť upravená, bez mŕtveho uhla pohľadu.

2. S robustný a trvanlivý shellu.

3. Vhodné pre skryté sledovanie.

Vlastnosti:

Zväčšenie: 5x

Perspektíva: 8.5 stupňov

Diopter: + / - 5 dioptrie

Priemer: cca 3,5 mm/0.13 palec, vzdialenosť: cca 20 mm/0.78 palec

Rozšírenie dĺžka: Cca 70 cm/27.55 palec, retrakcia dĺžka: cca 43 cm/16.92 palec

Váha: Cca 400g

Výstup žiak vzdialenosť: cca 15 (mm)/0.59 palec

Výstup žiaka priemer: cca 6 (mm)/0.23 palec

Zorné pole: 7 stupňov

Rozlíšenie: menšia alebo rovná 9.5 "

Balenie zoznam:

1*Monokulárne Ďalekohľad

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mini Skladacie Periskop: Tento High-Definition Monokulárne Ďalekohľad môže byť použitý pre pozorovanie vtákov, outdoorové aktivity, poľovníctvo, turistika, a sledovanie hry.

2.Praktické Použitie: Tieto Outdoor, Lov Zdvíhateľnej HD Ďalekohľady umožní pozorovať vtáky čistenie, nie je mŕtvy uhol a môžete ľahko vidieť, čo chcete.

3.Vysoká-triedy Materiál: Ľahký Monokulárne Ďalekohľad je profesionálny a môže byť použitý na dlhú dobu, je robustné a odolné kovové zliatiny shell okolo neho.

4.Široké Použitia: Náš Jediný Ďalekohľady sú vhodné pre skryté sledovanie.Môžu byť použité ako teleskopy na pozorovanie na krátku vzdialenosť a long-range ciele bez toho, aby zistil cieľ.

5.Skladacie Monokulárne Ďalekohľad: To je ľahké prenášanie Prenosných Periskop ručne, výška objekt zrkadlo môže byť upravené smerom nahor a nadol a dĺžka môže byť rozšírená od 43 cm/16.92 cm na 70 cm/27.55 palcov.

1. O Spätnej Väzby:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, ak nevieme o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz:

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Aabout Dopravy:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote ?ihneď nás kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

4. Vrátenie a Vrátenie:

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Pjsafarik.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. Vezmite prosím na vedomie, pred zadávaní objednávky:

Psč, počnúc 07,51,52,35,38 v Španielsku, ktoré je vzdialené oblasti psč, prosím, nenakupujú zámorské sklady dodávky, len Čína dodanie

S vami, budeme robiť lepšie a lepšie...

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *