• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Plasty Časti Crystal Náter Disperzná Dážď, Vysoká Kvalita 30ml Zbrusu Nové Auto Výbava Reštaurátorskej Auto Opakovací Agent

Plasty Časti Crystal Náter Disperzná Dážď, Vysoká Kvalita 30ml Zbrusu Nové Auto Výbava Reštaurátorskej Auto Opakovací Agent

€1.44 €0.60
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Položku Detaily:

* Úplne nové a vysokej kvality.

*【Špeciálny Vedecký Vzorec] vyzýva Našich Plastov Časti Crystal Náter má špeciálny vedecký vzorec, ktorý sa nikdy poškodiť váš časti, trim, alebo čokoľvek, čo by prísť do kontaktu s ním.Stačí použiť ju na tampón a jemne utrite ak chcete obnoviť vaše auto.

*【Postavený Na Poslednej] vyzýva Našich Plastov Reštaurátorskej je postavené na posledný!Poskytuje vynikajúci lesk a budete sa diviť, ako to môže osviežiť celé auto v minútach.Účinky môžu trvať až 6 mesiacov.

*【Rozišli Dážď] vyzýva Auto Výbava Reštaurátorskej pomáha rozptýliť dážď, a odstrániť plieskaníc, ľadu, atď., takže tieto veci nie nalepiť na sklo a nie je v rozpore s víziou.

*【Jednoduché Použitie] vyzýva Plastov Časti Agent je veľmi jednoduché a trvá len tri jednoduché kroky, ak chcete obnoviť vaše auto.Bez práce je potrebná skúsenosť a nováčikovia môžete to urobiť samostatne.

*【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva Výbava Reštaurátorskej Automobilový má širokú škálu aplikácií a môže byť používané v automobilovom nástroj panely, dvere, rámy, dverové panely, pedále, a iné diely.

Špecifikácie:

*Stav : Úplne nové

*Kapacita: 30 ml

*Spôsob skladovania: Skladujte v chladnom a suchom mieste

*Rozsah použitia: takmer všetky PP exteriéru rekonštrukcia

Obsah Balenia:

1 * Plasty Časti Crystal Povlak

1 * Huba

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *