• Domov
  • Tímové Športy
  • Hokejové Puky Pre Deti 4 Ks Mini Ľadový Hokej Školenia Puky Úradný Nariadenie Veľkosť Mini Hokej Puky Hokejový Tréning Hokej

Hokejové Puky Pre Deti 4 Ks Mini Ľadový Hokej Školenia Puky Úradný Nariadenie Veľkosť Mini Hokej Puky Hokejový Tréning Hokej

€12.37 €8.66
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše puky sú ideálne pre pestovanie detí záujem v hokeji a sú široko používané pre narodeninové oslavy a iné udalosti.Naše puky vám pomôže vaše dieťa s stabilné zábery a držať ich baviť celé hodiny.Nebudete chýbať na to musí mať príslušenstvo pre začínajúcich mladých hokejisti.

Vlastnosti:

Materiál: pvc+guma

Brutto hmotnosť: 50g/kus

Veľkosť produktu: 7*2CM/2.7*0.7 v

Zoznam Produktov:

Ľadový hokej *4 ks

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúci Materiál: Vyrobené z superior gumy a PVC materiálu, naše hokejové puky ponúkajú výnimočnú pevnosť a dlhotrvajúci výkon.Ideálny pre hráčov všetkých úrovní.

2.Atletický Výkon: Zvýšiť vaše dieťa je hokej zručnosti s našimi hokejové puky.Zlepšiť ich rýchlosť, presnosť a silu, zatiaľ čo zvyšovanie fyzickej odolnosti.

3.Široké Spektrum Použitia: Zažite vzrušenie z ľadový hokej s našimi všestranný puky, široko používaný obaja dospelí a deti nad 8 rokov.Ideálny pre rybníka hokej alebo klzisko hry, vychutnajte si nezabudnuteľné spomienky s vašimi blízkymi.

4.Vhodný Darček: Poteší hokejový nadšenec pre váš život s našou vysoko kvalitné hokejové puky, určená pre ženy, mužov, a vážnych konkurentov.Sú vyrobené z trvanlivého kaučuku pre hladké kĺzanie a relevantné pre zvláštne príležitosti

5.Jednoduché Použitie: rozšírené textúru naše hokejové puky zaistí silné a presné strely, poskytuje nástroje potrebné pre rýchle a presné dodávky.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *