• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • 1pc Karabína Zliatiny Titánu Keychain Karabína Opotrebovaniu Rýchle Uvoľnenie 7.5x2.8x0.5 Cm Pre Office Vonkajšie Multifunkčné Náradie

1pc Karabína Zliatiny Titánu Keychain Karabína Opotrebovaniu Rýchle Uvoľnenie 7.5x2.8x0.5 Cm Pre Office Vonkajšie Multifunkčné Náradie

€17.65 €8.82
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - TOOPRE
  • Druh - Ostatné

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

* Premium Materiál: Vyrobené z titánu, zliatiny, používaných v lietadlách a zubného lekárstva, náš keychain karabína je odolný proti korózii, opotrebovaniu, a môže zdvihnúť až 110 libier.

* Všestranné Použitie: Ideálny pre každodenné nosiť, tento kompaktný multi-nástroj je ideálny pre organizovanie kľúče, otvorenie fľaše, a pripojenie k taške alebo pás, takže je potrebné mať pre office, vonkajšie a naliehavé situácie.

* Rýchle Uvoľnenie: Naše karabína ponúka silný, ľahký-k-použitie brány.Jednoducho stlačte tlačidlo priložiť k taške alebo pás, a uvoľnite ho, keď je to potrebné.

* Ľahký & Trvanlivé: Hmotnosťou len 0,6 oz, táto karabína je navrhnutá pre dlhú životnosť a pohodlie.Jeho pieskované povrchová úprava zvyšuje jeho odolnosť proti opotrebovaniu.

Špecifikácia:

Materiál: zliatiny Titánu

Farba: Strieborná, Žula (Voliteľné)

Veľkosť: 7.5 * 2.8 * 0.5 cm / 3.0 * 1.1 * 0.2 v

Čistá Hmotnosť: 17.7 g / 0.6 oz

Balenie Obsahuje:

1 * Karabína

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *