• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Prenosné Tábor Sporák Kompaktný Mini Kazety Pec Na Varenie, Sporák Pre Backpacking Prenosné Magnetické Ľahký Potreby Na Kempovanie Sporák

Prenosné Tábor Sporák Kompaktný Mini Kazety Pec Na Varenie, Sporák Pre Backpacking Prenosné Magnetické Ľahký Potreby Na Kempovanie Sporák

€43.00 €30.10
Na sklade

  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie - Zahrnuté
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Jednorazové - No
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh - Plynový Sporák
  • model - kazeta sporák

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zvýšiť vaše outdoorové varenie hry s náš univerzálny Vonkajší Platničkový Sporák!S zlepšené spaľovanie využitie, magnetické sacie pre jednoduché pripojenie a tlak vnímanie pre presnosť varenia.Kompaktný a prenosný pre on-the-go dobrodružstvo.Ideálne pre všetky vaše kuchynské potreby!

Výkon: 2.1 KW (1800kcal/h)

Zapaľovanie metóda: elektronické zapaľovanie

Pec veľkosť: vyrazili 21,5×19×12,7 cm

Ukladaciu veľkosť: vyrazili 21,5×19×10.3 cm

Pec váha: cca 0.967 kg

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, oceľový plech striekanie, PP

použitie: tekutý olej

Rozsah použitia: 220g, 250g dlho nádrže na olej

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Zoznam:

1*Kazeta Sporák

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšené Využitie: intenzívne zamerať sa na efektívne spaľovanie využitie, naše kazety sporák to čistá modrý plameň horí plne a horúce, zhromažďovanie až 2KW energie zaistiť lepšiu olej použitie a optimálne varenie výkon.

2.Jednoduchá Inštalácia: Magnetické sacie dokončí spojenie bez námahy.Bez nástroje alebo skrutky, Kazety Sporák nezaklapne na miesto s jeho magnetické inštalácii, jednoducho pripojiteľná k vašej nádrži.

3.Bezpečné Prepäťová Ochrana: Pri varení s našimi Kazeta Sporák, si môžete vychutnať pokoj, vďaka bezpečnú ochranu pred prepätím, že kusy z ponuky a zamestnáva spomaľovač horenia materiálov pri tlaku hodnota presahuje do 0,5 MPa, zabezpečenie vašej bezpečnosti a predchádzanie nehodám.

4.Sy na Ukladanie: môžete ľahko vziať to vonku.Kazeta sporák je ľahko prenosný, ľahký a kompaktný.Ideálny pre kempovanie a pobyt v prírode, a ľahko sa skladuje.

5.Široký: Kazeta Sporák je all-purpose riešenie, ktoré spĺňa rôzne potreby pre vykurovanie a varenie.Z krytý výpadky prúdu na outdoor camping výlety, jeho multifunkčný dizajn zaručuje bezpečné a efektívne použitie v akejkoľvek situácii.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *