• Domov
  • Elektrické Zariadenia
  • USB C Auto Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie Elektrických Automobilov USB C Rýchlejšie Auto Nabíjačka, Auto na Elektrický pohon Typu C, Auto Nabíjačka, 2-Port Plnú Rýchlosť Nabíjania

USB C Auto Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie Elektrických Automobilov USB C Rýchlejšie Auto Nabíjačka, Auto na Elektrický pohon Typu C, Auto Nabíjačka, 2-Port Plnú Rýchlosť Nabíjania

€15.02 €9.02
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento multi-protokol rýchlo nabíjačka je vhodné pre akékoľvek vozidlo s 20-90V platné napätie.Zabraňuje vnikaniu prachu a dažďu, a zabezpečuje stabilný plnenie, predchádzanie všetkým nízkeho napätia problémy.Vhodné pre širokú škálu vozidiel a obľúbenou voľbou pre každého, kto on-the-go.

Funkcie:

Výstupný prúd: 4200 (mA)

Výstupné Rozhranie: USB

Produkt Certifikácia: CE RIHS

Model: DUUsW-Rukoväť držiak, DUUsW-Zrkadlo držiak

Farba: napätie červené svetlo, napätie zelené svetlo, napätie modré svetlo

Typ: 1 presuňte tri ľahšie

Nabíjanie typ: QC3.0 rýchle nabíjanie

Nabíjanie metóda: káblové nabíjania

Či digitálny displej: Áno

Maximálny výstupný výkon: 36W

Zoznam:

1 x usb c auto poplatok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Podpora dvoch zariadení plnenie: Nabíjanie oboch zariadení on-the-go s našimi USB C nabíjačku do auta.Určený pre elektrické vozidlá a presahuje naše specializedly nabíjačka má dvojaký plnenie schopnosti s mobilný telefón s rozhraním USB a široký rozsah napätí rozsah 20-90V.

2.Viacnásobné použitie: Naše USB C nabíjačka do auta je vybavený multi-protokol rýchle nabíjanie, sa môže pochváliť podporou pre QC3.0, AFC, DCP, a FCP.S 10W+18W USB výstup, môžete nabíjať dve zariadenia súčasne a efektívne on-the-go, udržať si spojenie počas jazdy.

3.Prachotesný a vodotesný: usb c auto nabíjačka má kryt, ktorý zabraňuje prachu, častíc a dážď vstup do prístavu po použití, zabezpečí jeho trvanlivosť a bezpečnosť.

4.Možnosti montáže pre Každý Ovládač: Tento usb c auto nabíjačka poskytuje dva typy montáž - kormidlo a zrkadlo, takže je top voľbou pre širokú škálu vozidiel a vodičov.

5.Napätie Ochrany: Zabráňte nízkeho napätia, problémy s LED napätie monitorovanie.Monitorovanie v reálnom čase elektrické vozidlá napätie zabezpečuje efektívne nabíjanie a chráni životnosť batérie.Tento USB C nabíjačka do auta zabezpečuje bezpečné a starať-free jazdy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *