• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Kov Hrdzavie Odstraňovač Farby Rust Converter Metal Primer Viacúčelový Ľahko Sa Vzťahujú Na Technologicky Špičkový Trvalo Antikorózneho Hrdze Konverzie

Kov Hrdzavie Odstraňovač Farby Rust Converter Metal Primer Viacúčelový Ľahko Sa Vzťahujú Na Technologicky Špičkový Trvalo Antikorózneho Hrdze Konverzie

€9.26 €7.41
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 100g/300g
  • Položka Druh - Hrdza Konvertor, Rust Remover & Hrdze Prevencia
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - 100g
  • Druh Materiálu - Odstraňovač Hrdze
  • Špeciálne Funkcie - Hrdza Konverzie Agent

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Premeniť váš kovových povrchov s našimi rust remover farby.Zabezpečuje tenká priľnavosť a poskytuje dlhodobú ochranu.Stačí použiť ho na čistý povrch štetcom poskytnúť všeobecné vybavenie domácnosti, a nový vzhľad.Rozlúčiť sa hrdza a dobrý deň, na nový vzhľad bez zavedenia problémov.

opísať:

Názov produktu: Multi-účel, antikorózne farby

Špecifikácie: 100 g/300 g/3.52 oz/10.58 oz

Balenie: funkcie opp

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam:

hrdza konverzie agent*1 100 g/3.52 oz

alebo

hrdza konverzie agent*1 300 g/oz 10.58

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Progresívne Obrany: tenké, antikorózneho film so silnou priľnavosťou tvorí na báze vody, antikorózne kompozitný, že je tak nehorľavý a bez škodlivých látok.

2.Ďalšej Úrovni Odolnosť: Zabrániť vlhkosti a kyslíka, erózie a udržať svoje železné povrchy lesklé a odolné s našimi hrdze konverzie agent.budete mať ideálny hrdze prevencia.

3.Žiadne Úsilie Potrebné: Jednoducho použiť naše hrdze konverzie prostriedok na čistenie povrchov s kefou ako pevné antikoróznych vrstva formy, nie je čas, aby vaše kovových predmetov vzhľad nového.

4.Univerzálny Hrdze Converter: Môže byť použitý na viacerých kovových povrchov, najmä železa, ocele, hliníka, medi a z hrdze.Ideálne pre všeobecné domácnosti, automobilový priemysel, a morské.

5.Obnoviť Pôvodný Lesk: Obnoviť pôvodnú farbu a lesk s našimi hrdze konverzie agent.Jeho silný vzorec, obnovuje kovové vybavenie, vzhľad a predlžuje jeho životnosť.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *