• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Hip Hop Skok Polovicu Strane Skákacie Loptu Proti Stresu Fidget Hračky Pre Deti, Vonkajšie Zábavu Kamufláž Spinning Bounce Misy Prsta Hore

Hip Hop Skok Polovicu Strane Skákacie Loptu Proti Stresu Fidget Hračky Pre Deti, Vonkajšie Zábavu Kamufláž Spinning Bounce Misy Prsta Hore

€8.42 €2.27
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Baterka

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hip Hop Skok Polovicu Strane Skákacie Loptu Proti Stresu Fidget Hračky Pre Deti, Krytý Vonkajšie Zábavu Kamufláž Pop Bounce Misy Spinning Top

Odrážky:

1.Zábavné Zábava: Sledujte, ako vaše deti majú vysoké. baviť sa s našimi skákanie skákacie balls.By stlačením loptu dovnútra a uvoľnenie, ktoré môžete urobiť, je okamžite a rýchlo odraziť na pevnom vystúpenie.S jeho spin-dole pohybu, neobmedzená zábava je jednoduché a zábavné!

2.Zvýšenie Agility: Získať vaše dieťa pohybujúce sa s našimi skákanie skákacie lopty pre deti!Tieto loptičky sú určené na výkon obratnosť a pružnosť, pomáha zlepšiť urýchli a cvičenie reflexy.Sú ideálne pre rozvíjanie koordinácie a rovnováhy zručnosti, a poskytne hodiny zábavy pre vaše najmenšie.

3.Ďalšej Úrovni Ochrany: Skúsenosti ideálny pre bezpečnosť a ochranu s našimi skákanie skákacie lopty pre deti!Remeselnícky s mäkkej gumy materiál, tieto gule nebude poškriabaniu podlahy alebo poškodiť mladí.Plus, ich soft touch zabezpečuje jemné skúsenosti.

4.Pozornosť-Popada Zábava: Prilákať používateľa pozornosť s našimi skákanie skákacie lopty vhodný pre užívateľov všetkých vekových kategórií.Farebné a dobre navrhnuté kamuflážny vzor pridáva na svoje čaro.Hrať, skákať, hádzať a chytať kdekoľvek idete a pobyt bavil pri práci von.

5.Spoločník na cesty: Priniesť nezastaviteľný skákanie a poskakovanie zábavu, nech ste kdekoľvek!Naše gule' prenosná veľkosť sa ľahko zmestí do vrecka alebo batoh, ideálny pre outdoorové aktivity alebo cestovné použitie.Ľahký a ľahko prenosný, deti budú milovať vonku.

Naše skákacie misky, hračky sú ideálne pre každého, kto chce nejakú zábavu vonku.S ich agilný a flexibilný dizajn, sú to skvelé pre kontakt s pevného vystúpení, zatiaľ čo maskování dizajn z nich robí ľahko nosiť so sebou vo vrecku alebo batohu.A najlepšie zo všetkého je, že sú úplne bezpečné a spôsobiť žiadnu ujmu na používateľa.

Názov Produktu: Zábavné Skákacie Misa

Materiál: mäkké gumené

Hmotnosť: cca 24 g

Veľkosť: (cca.)5.5*3,5 cm/2.17*1.38 palcov

Funkcia: cvičenie reakcie schopnosť

Balenie Zoznam:

1pc x skákanie skákacie lopty pre deti

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *