• Domov
  • Tímové Športy
  • Baseballovej Loptičky Prax Prax Baseballs 9/12 Palcový Mäkké PU Baseballs Pre Deti Teenager Hráčov Školenia Gule Na prípravu A

Baseballovej Loptičky Prax Prax Baseballs 9/12 Palcový Mäkké PU Baseballs Pre Deti Teenager Hráčov Školenia Gule Na prípravu A

€5.56 €3.89
Na sklade

  • Použitie - Cvičenie Baseball
  • Druh - Loptu
  • Číslo Modelu - prax baseballs
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí - Muž

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hrať ako profík s našou baseballová lopta vyrobený z kvalitnej PU materiálu.Získajte presné ovládanie cez silu a smer vášho ihrisko pre dokonalý úder každý čas.Naše loptu produkuje vynikajúce pitching krivky, čo je ideálnou voľbou pre vysokú školu na strednej škole prax a prax hry.Ľahký a ľahko prenosný, vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.

Funkcie:

Názov: Baseball

Materiál: PU pevné

Veľkosť: 9 cm v obvode, 12 centimetrov, v obvode.

Zoznam:

1 x praxi baseballs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhotrvajúce trvanlivosti: Tieto cvičenia baseballs sú vyrobené z kvalitného PU materiál, ktorý je opotrebovaniu a nárazom, zabezpečenie žiadne deformácie a dlhodobé použitie.1-kus lištu dizajn zvyšuje pevnosť a stabilitu gule, čo je ideálne pre školenia a praxe.

2.Zvýšenú Priľnavosť a Kontrolu: Tieto cvičenia baseballs majú povrchovú dizajn s konkávne a konvexné textúru, ktorá uľahčuje uchopenie rukou a zvyšuje trenie rukou.To vám pomôže zlepšiť vaše hádzanie a chytanie zručnosti.

3.Realistické Pitching Skúsenosti: Tieto cvičenia baseballs sú určené na výrobu dobrý pitching krivky a dá vám skutočný baseball skúsenosti v praxi a hry.Sú ľahko trénovať s a pomôže uplatniť svoje reakcie rýchlosti a koordinácie.

4.Kompaktná veľkosť: S dve možnosti veľkosti 9 a 12 cm v obvode, tieto stredná hmotnosť loptičky sú ideálne pre pitching, lov, a hojdačky.Ich dizajn umožňuje pohodlné pre jednoduché prenášanie, čo ich robí ideálny doplnok do vášho školenia kit.

5.Praktické použitie: Ideálne pre univerzitu na strednej škole prax a prax hry, ponúkajú super odolnosť a konzistentný výkon a pomôcť tak zvýšiť svoje zručnosti a sebadôveru na poli.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *