• Domov
  • Domácich Kutilov
  • Vonkajšie Otvorili Vodovodný Kohútik, Pribrala Kryt Ponožky Zimné Freeze Chránič Nepremokavé Kohútik Nemrznúca Ochranný Kryt

Vonkajšie Otvorili Vodovodný Kohútik, Pribrala Kryt Ponožky Zimné Freeze Chránič Nepremokavé Kohútik Nemrznúca Ochranný Kryt

€27.52 €18.99
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Inovované Materiály pre Zmrazenie Ochrany: Vyrobené z Hliníkovej fólie, PP bavlny a nepremokavé 600D Oxford handričkou pomôcť chrániť vaše mimo nadstavec počas krutej zime alebo poškodenie UV v horúcich letných.Zabrániť hadice bibbs zmrazenie, prasknutie a blowouts.

Jednoduchá Inštalácia: Navrhnutý s dvoma bezpečnosti dierok na dne, tento výrobok nie je unesený vietor, bezpečnosť opraviť.

Univerzálna Veľkosť: dobré vodotesné a izolácie,účinné v súlade vietor,mráz,dážď a sneh, nepreniknuteľné, pre väčšinu štandardných záhrade trávnik kohútikov a nádvoria hydrantu.

Použitie: dobre Spolupracuje s rôznymi kohútik typy, ako sú záhrady, zarážky, lodenice hydrantu, farmy čerpadla kohútik, zavlažovanie, postrekovače, hadice podbradníky, atď.

Kohútik Ochrany: Chrániť vaše vonkajšie kohútikov pred mrazom a pomáha predchádzať nákladné opravy.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Hliníková fólia+PP bavlna

Veľkosť:63x77cm/62x63cm/43x52cm

Obsah Balenia:

1 * Vodný Kohútik Pribrala Kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *