• Domov
  • Domáce Spotrebiče
  • Nástenné Esenciálny Olej Difúzor Nabíjateľná Načasovať Sprej Digitálny Displej Osviežovač Vzduchu

Nástenné Esenciálny Olej Difúzor Nabíjateľná Načasovať Sprej Digitálny Displej Osviežovač Vzduchu

€12.89 €6.96
Na sklade

  • Zvlhčovanie Metóda - Hmla Absolutórium
  • Výkon (W) - 10w
  • Kapacita - 1L
  • Názov Značky - FGHGF
  • Hluk - 36db
  • Napätie (V) - 12V
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originál a Goo d Kvality s Zadarmo Po-predaj Záruky .

Tento stenu esenciálny olej difuzér je výkonný osviežovač vzduchu, ktorá nie len pomáha zlepšiť kvalitu vzduchu v interiéri, ale tiež prináša príjemnú vôňu, aby svoj životný priestor.Prijíma moderný dizajn, nevyžaduje zapojenie vodičov, má zabudovanú nabíjateľnú batériu, a má naplánované sprej a nezávislé funkcie zvlhčovanie.

Život scény: Tento stenu esenciálny olej difúzor je vhodné pre rôznych životných situáciách.Si môžete zavesiť ho na stenu z vašej spálne, obývacia izba, pracovňa, kuchyňa a kúpeľňa priniesť čerstvé parfémy, ktoré v rôznych dimenziách.

Je ideálny pre rodinné oslavy, romantické večere, joga cvičenie, alebo relaxačný čas, čo vytvára útulný a príjemnej atmosfére.scény sa používa: Používanie tohto stenu esenciálny olej difúzor je jednoduché.Po prvé, môžete jednoducho pridať potrebné množstvo esenciálny olej do nádrže a vyberte váš preferovaný časovač sprej nastavenie.Uvoľňuje vôňu na pevné intervaly na základe vašich potrieb.

Okrem toho má nezávislý zvlhčovanie funkcie, ktoré môžu pomôcť udržiavať vlhkosť vzduchu v interiéri, vhodná najmä pre suché podnebie alebo vykurovacej sezóny."Vitajte na čerstvý vzduch a príjemná vôňa, začnite s našimi stenu esenciálny olej difúzor!Nie sú potrebné žiadne zdĺhavé inštalácia a zapojenie vodičov, je možné ľahko zavesiť na stenu, náplň svoj životný priestor s príjemnú vôňu.

Vyberte si svojho obľúbeného esenciálneho oleja a nechajte ho, aby vám relaxáciu, pokojnú atmosféru alebo vytvoriť romantickú atmosféru pre zvláštne príležitosti.Plus, jeho nezávislý zvlhčovanie funkcie pomáha zvyšovať vlhkosť vzduchu v interiéri a zlepšiť dýchanie prostredie.Aby váš život viac pohodlné a zdravé, vybrať našu stenu esenciálny olej difúzor a vychutnajte si jedinečnú vôňu zážitok!"

Názov produktu: Aromaterapia stroj (bez parfumu)

Výstroj režim: multi-nastavenie rýchlosti

verzia: Digitálny displej verzia(fifth gear, so svetlom)

Pracovné napätie: 3.7x5V

Menovitý prúd: o 220-250

Esenciálny olej kapacita: 50lm

Pokrytie plocha: cca 60m2

Pracovný princíp: Pomocou ultrazvukových atomizáciu

Nabíjania rozhranie: Mini 5pin rozhranie

Funkcia: aromaterapia, časovač spánku pomoc, rozprašovač, stlmiť

Materiál: ABS

farba: Biela

Obsah Balenia:

1 x Aromaterapeutická stroj (bez parfumu)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Platby : 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky. 2.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút

Zásielky: 1.Dodávame Svete doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2.Všetky objednávky budú spracované prvýkrát po zaplatení overenie prešiel. 3.Skutočný termín dodania môže byť rôzne , najmä počas prázdnin.

Pripomienky: 1.Prosím, uistite sa, že nie je problém s výrobkami. 2.Ak máte y nespokojnosť, prosím, kontaktujte nás pred dokončením rev iew.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď.

3.Ak nie je žiadny problém, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *