• Domov
  • Tímové Športy
  • Agility Rebrík Fitness Rebríky S Vysokou Hustotou Tkané Pásky Pre Vzdelávanie Nohy Fitness Essentials Pre Futbal Volejbal

Agility Rebrík Fitness Rebríky S Vysokou Hustotou Tkané Pásky Pre Vzdelávanie Nohy Fitness Essentials Pre Futbal Volejbal

€22.04 €7.94
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Toto Cvičenie Rebrík kombinuje prekážky a rebríky, ideálny pre posilnenie rýchlosť a pamäť.Je to vysoko odolné a môžu byť zostrihané a predĺžil pre všetky vekové kategórie.Vezmite si cviky na ďalšiu úroveň s týmto univerzálny a efektívny nástroj!

Špecifikácie:

Meno: Multi-funkčné motýľ agility rebrík

Farba: oranžová a čierna

Veľkosť: ako je znázornené

Špecifikácia: 4 mriežky, 8 sústavy, 10 mriežky, 12 sústavy, 16 mriežky

Hmotnosť: 4 mriežky: o 130g, 8 siete: cca 260 g, 10 mriežky: o 335g, 12 siete: asi 400g, 16 mriežky: o 520g

Materiál: karbónová oceľ/väzbe

Vhodné pre: Fyzickú zdatnosť nadšencov

Balenie Zoznam:

1set*Agility rebrík

1pc*Skladovanie taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný Praktickosť: Zvýšenie Vašej Rýchlosti a Koordinácie s Všestranný Agility Rebríka, Ktorý Kombinuje Prekážky a Rebríky.Ideálny pre Obratnosť, Fyzickú Zdatnosť, Skákacie a Multi-funkčné Vzdelávanie.

2.Zlepšuje Kognitívne Funkcie: Pomocou našich Agility rebrík zlepšuje kognitívne funkcie tréning mozgu, proces viac pohybov súčasne.To cvičenia svalových skupín na nohy je podrážkou, zlepšenie fyzickej kondície a posilnenie koordinácia a reakčný čas.

3.Flexibilné Použitie: Zvýšiť svoje zručnosti s našimi Agility rebrík, ktoré obohatia váš tréning rutinné tým, že ponúka spojov a predĺženie možnosti.Zvýšiť vaše školenia vzdialenosť a predveďte sa s ľahkosťou.Vhodné pre všetky úrovne, táto rýchlosť rebrík pomôžu zlepšiť vašu rýchlosť, koordináciu a rovnováhu.

4.Odolné a Flexibilné Rebríčku: Postavené na posledný, náš agility rebrík je vyrobený z vysoko hustota tkané pásky a môže byť ľahko sklopiť bez porušenia.S vysoko odolné agility prekážky, táto všestranná pomoc na vzdelávanie sľubuje dlhú životnosť a silné odolnosť pre váš workouts.

5.Široké Uplatnenie pre Všetky Vekové kategórie: mať lepšiu obratnosť, koordináciu, rovnováhu a rýchlosť s týmto všestranný agility rebrík.Ideálne pre fitness nadšencov a športovcov všetkých vekových kategórií, ideálny pre basketbal, beh, a mnoho ďalších športov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *