• Domov
  • Periférnych Zariadení
  • Herná Myš pre Typ Zariadenia, C RGB Led Svetlo Prispôsobiteľné 1600DPI a Farebnými Svetlami Typu C Myš Honeycomb Drop Shipping

Herná Myš pre Typ Zariadenia, C RGB Led Svetlo Prispôsobiteľné 1600DPI a Farebnými Svetlami Typu C Myš Honeycomb Drop Shipping

€2.90 €2.08
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART, OPEN-SMART
  • Druh - KÁBLOVÉ

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

OOTDTY

Zvyšuje vaše herné s Typom, C Myši.Jeho ergonomický dizajn a highprecision zabezpečiť plynulé pohyby, vám dáva konkurenčnú edgein akúkoľvek hru.

Táto myš prispôsobiteľné funkcie osvetlenia, ktorá vám umožní vytvoriť dokonalý, ktorá vyhovuje vašej živej farby pridať vzrušenie na vaše herné systémy.

Určený pre užívateľov, Typ C zariadenia, táto myš je compatiblewith notebooky, smartfóny a tablety.Či už ste profesionálny alebo príležitostných používateľov, Typ C Myš offerscomfort a všestrannosť pre všetkých.

Vezmite si hranie hier kdekoľvek s Typom, C Myši.Jej kompaktné rozmery a jednoduché plug funkčnosť je ideálny pre hranie hier na cestách, či už ste doma, v kaviarni, alebo cestovanie.

svoju produktivitu s Typ C Myši.Jeho citlivé tlačidlá a nastaviteľné nastavenia umožňujú efektívny pohyb a presné ovládanie kurzora, takže je ideálny pre pracovné úlohy a kreatívne projekty.

Špecifikácie:

Materiál: Plast

Veľkosť:cca 128x61mm/5.04x2.4in

Farba: Ako Je Znázornené

Rozlíšenie: 800DPI-1200DPI-1600DPI

Tlačidlá:4

Balenie Obsahuje:

1PC TypeC Myš

Poznámka:

Vzhľadom k problemsof osvetlenie effectsand uhlov, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba v dôsledku príručka measurment.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *