• Domov
  • Tímové Športy
  • Brankár Rukavice Sprej Antislip Futbal Grip Sprej Rukavice Tackifier 30ml Non-slip Rukavice Čistiaci Prostriedok Rukavice Sticky Cleaner

Brankár Rukavice Sprej Antislip Futbal Grip Sprej Rukavice Tackifier 30ml Non-slip Rukavice Čistiaci Prostriedok Rukavice Sticky Cleaner

€6.54 €4.45
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Predstavujeme Brankár Rukavice Lepidlo - kompaktné riešenie, pomôže zvýšiť výkon podniku a lepivosť pre akýkoľvek typ brankár rukavice.Tento brankárske rukavice sprej pomáha aj vaše rukavice trvať dlhšie, takže je potrebné mať pre všetky vážne brankár.Rozlúčiť sa klzké a rukavice dobrý deň, pre lepší výkon na ihrisku!

Špecifikácia:

Kapacita: 30 ml

Cieľ: Zlepšenie priľnavosti rukavice

Zoznam:

1 x Brankár Rukavice Sprej

Poznámka:

Prosím, uvedomte si, že pomocou lepidla môže spôsobiť latex škvrny.Pretože jeho silná lepivosť, bude kontaminovaný prach počas používania.Preto je nevyhnutné, že rukavice sa bude znečistené pri používaní.Prosím, umývanie rukavice s čistou vodou v čase, keď hra.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenú Priľnavosť: Zlepšenie priľnavosti vášho rukavice v oboch mokré a suché podmienky s našimi brankár rukavice lepidlo.Tento produkt zvýši váš výkon podniku a lepkavosť, takže vaše rukavice viac grippy a lepkavé.

2.Rukavice Ochrana: Tento lepidlo pomáha rukavice trvať dlhšie, tým utesnenie trhlín a slzy na povrchu, bráni ďalšiemu poškodeniu a predlžuje ich životnosť.

3.Efektívne použitie: Dosiahnuť maximálnu priľnavosť na ihrisku s našimi Brankárske Rukavice Sprej, ľahko prístupné cez prst trysky.Jednoducho sprej pred a počas výcviku alebo súťaže.Jednoduché Použitie.

4.Prenosné mať: Mať svoju hru do ďalšej úrovne s našimi Brankár Rukavice Lepidlo.Jej kompaktné rozmery a ľahký dizajn uľahčuje prenášanie, dáva vám pohodlné riešenie zlepšiť vaše grip a dominujú na poli.

5.Rozsiahle Využitie: je jedno, Či máte latex, syntetické, alebo hybridné rukavice, toto lepidlo sa obnoviť ich priľnavosť a odolnosť v priebehu niekoľkých minút.Pripravte sa na pozdvihnúť vašu hru s týmto široko využiteľné inovácie!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *