• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Eliptický Kryt Indoor Cycling Ochranný Kryt, Odolný Proti Otrasom, Prachu Skladovanie Eliptický Trenažér Kryt Cvičenie Cvičenie Vybavenie

Eliptický Kryt Indoor Cycling Ochranný Kryt, Odolný Proti Otrasom, Prachu Skladovanie Eliptický Trenažér Kryt Cvičenie Cvičenie Vybavenie

€35.48 €15.97
Na sklade

  • Platné Fitness Vybavenie - Bežecký pás
  • Typ športy - Silový Tréning
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Vodotesný Kryt Stepper
  • Oddelenie Meno - Unisex
  • Školenia Stránky - Pás & Brucha Cvičenie

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Udržať vaše eliptických čisté a bezpečné s našimi robota kryt.Ľahko sa vzťahuje na váš počítač, a poskytuje vynikajúcu odolnosť proti slnečnému žiareniu.Zabrániť je unesený silný vietor.Jednoducho utrieť vlhkou handričkou a nechajte vyschnúť na slnku pre ďalšie použitie.

Funkcie:

Názov: Eliptické kryt

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: 165*63*140 CM/65*25*55in

Farba: čierna

Zoznam:

1 x robota kryt vodotesný v

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Komplexné Zabezpečenie: Zabezpečenie svojho robota celoročne proti dažďu, snehu, prachu a UV lúče s touto vysokou hustotou, nepremokavé Oxford tkanina kryt.Jeho postriebrený undercoating bloky drsné prvky a predĺži životnosť vášho stroja.

2.Určené pre eliptické stroje: šnúrkou na spodný lem zaisťuje, že zostane v mieste pre stroje až 65*25*55in.Špeciálne navrhnutý pre eliptické, tento kryt zabraňuje prípadnému poškodeniu z trosiek a poveternostných podmienok.

3.Ochrana na jeho Najlepšie: Naša robota kryt má odolný proti poveternostným vplyvom a UV-odolný dizajn, ktorý zabraňuje poškodeniu od vonkajšie prvky.Môžete sa spoľahnúť na double-šil záväzné hrany pre vynikajúcu odolnosť proti slnečnému žiareniu a kruté poveternostné podmienky, zabezpečenie svojho robota pobytov v top stave.

4.Zabraňuje Vietor Škody: šnúrkou funkciu nášho robota kryt napína okolo eliptických kapota, zabezpečenie toho, že je zamknutý v mieste a nebude unesený silný vietor.Môžete mať váš bežecký pás bezpečné z prvkov, ako sú prach, dážď a slnko, zaručená.

5.Bezproblémové čistenie: Chrániť vaše vonkajšie bežiacom páse bez námahy s našimi vodotesný kryt.Nosenie na stroj, bezpečné so sťahovacou šnúrou, wipe clean a nechať uschnúť na slnku.Jednoduché použitie a čistenie!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *