• Domov
  • Tímové Športy
  • Vodného Vtáka Whistle Hluku Maker Doplňovanie Vody Vták Píšťalky, Kreatívne A Zábavné Vzdelávacie Hračky Pre Deti, Chlapci Dievčatá Narodeniny A

Vodného Vtáka Whistle Hluku Maker Doplňovanie Vody Vták Píšťalky, Kreatívne A Zábavné Vzdelávacie Hračky Pre Deti, Chlapci Dievčatá Narodeniny A

€2.49 €0.92
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Naše vody píšťalky pre deti sú odborne navrhnutý tak, jedinečné a bezpečné pre vaše deti budú používať.Nie sú naplnené vodou, takže sa môžete spoľahnúť na to, že sa nebude úniku alebo spôsobiť škodu.Vyrobené z trvanlivých materiálov, vaše dieťa si môže užívať rozvíjať svoje hudobné potenciál bez obáv.

Názov produktu: Vodného Vtáka Whistle

Produkt materiál: MABS

Veľkosť produktu: (cca.)12.8*4.2*11 cm/5.04*1.65*4.33 palcov

Produkt color: yellow; modrá; ružová

Pouţiť: Vhodné pre deti od troch rokov

Funkcia: Vzbudiť deti záujmu o hudbu a počúvanie schopnosť.

Zoznam Balíkov:

Vodného Vtáka Whistle *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Upgrade Vašej Bird-Watching Hry: Vychutnajte si jasný a živý cvrlikání zvuk vtákov s dva spôsoby, ako hrať; rana čistá píšťalkou alebo naplňte ho vodou pre príjemné a nahlas sladký vták pískať.

2.Kvalitný Zvuk: S jeho spoľahlivý materiál a vynikajúce spracovanie, našich vodných vtákov, píšťalka produkuje vysoko kvalitné a realistické zvuky.To bezpečné a trvalé vták trubice hračka je ideálna pre deti a dospelých, ktorí milujú pozorovanie vtákov a prírody prieskumu.

3.Dekoratívne Funkcia: Ozdobte svoj domov s malé a nádherné Vodného Vtáka Píšťalka, predstavovať jedinečný dizajn, ktorý sa dokonale hodí na okennom parapete.Tento očarujúce whistle vytvára upokojujúci zvuk a prírody, ideálny pre livening svoj kancelárske, nočné, alebo na policu a pridaním znaku do každej miestnosti.

4.Hudobný Vývoj: Tento vodný vták whistle môže pomôcť deťom rozvíjať svoje hudobné potenciál tým, že vzbudzuje ich záujem o hudbu a inšpiruje ich tvorivosť.To môže tiež zvýšiť ich počúvanie schopností a koordinačných zručností, ako sa naučiť vyrábať rôzne zvuky a melódie.

5.Vzdelávacie a Zábavné: Vychovávať svoje dieťa zvedavosť s našimi vodného vtáka whistle - ideálne Vianočné, Veľkonočné, alebo narodeninám pre deti, chlapci a dievčatá.Ako to vytvára autentické zvuky vtákov, keď sa naplní vodou, podporuje interaktívne učenie, takže vedy a prírody zábavy!

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *