• Domov
  • Táborenie A Turistika
  • Batéria Vyhrievaná Bunda USB Nabíjanie Vyhrievaná Vesta Dámske Oblečenie Vyhrievaná Bunda S Batériou Ľahký Umývateľný Kúrenie

Batéria Vyhrievaná Bunda USB Nabíjanie Vyhrievaná Vesta Dámske Oblečenie Vyhrievaná Bunda S Batériou Ľahký Umývateľný Kúrenie

€46.93 €18.77
Na sklade

  • Číslo Modelu - Vyhrievaná Vesta
  • Materiál - BAVLNA
  • Materiál Technológie - ŽIADNE
  • Pohlavie - MUŽI
  • Fit - Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Funkcia - Tepelná
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Zostať teplé a komfortné na všetky vaše vonkajšie dobrodružstvo s naše nabíjateľná vyhrievaná bunda.Vyrobené s vybranej 20D štvorstupňovej pevné nepremokavé tkaniny, sa ohrieva rýchlo a poskytuje teplé biele svetlo, pohodlie na 35℃.Ideálny pre psa chôdzi, motocykel koni, turistika, kemping, lyžovanie, rybolov a ďalšie.Ľahko sa udržiava pre bezproblémové používanie.

Funkcie:

Názov: Inteligentné elektrické kúrenie bavlna vesta

Materiál: nylon

Dole: 80%

Čistá hmotnosť: 400g

Upozornenie:

Tento model nie je prísť s nabíjanie poklad

Zoznam:

1 x usb vyhrievaná vesta

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pokročilé Technológie Textílie: Naše usb vyhrievaná vesta je vyrobené zo špeciálne vybraných 20D štvorstupňovej pevné nepremokavé tkaniny, ktoré sa môžu pochváliť vetru a downproof schopnosti.Vesta nie je len stroj umývateľný ale aj priateľské k pokožke, poskytuje nielen teplo, ale pohodlie príliš.

2.Okamžite Warm Up: Naše USB vyhrievaná vesta je vybavená inteligentným kúrenie technológia, ktorá umožňuje rýchle tepla, zabezpečiť si skúsenosti teplo a pohodlie okamžite.

3.Teplota Možnosti: Zvýšiť vaše teplo skúsenosti s našimi 3-rýchla farebná zmena regulácie teploty.Upravte nastavenia a vyberte položku modré, aby sa ušetrila energia v 25, červená pre toasty 45 , alebo biely pre maximálne pohodlie na 35.

4.Bez námahy Starostlivosť: Zabezpečiť čisté a suché teplo s ľahkosťou, ako tento USB vyhrievaná vesta je oba stroj umývateľný a je vodotesný.Jeho vstavaný systém ochrany uprednostňuje bezpečnosti prostredníctvom opatrení na zabránenie vesta z prehriatiu a skratu.

5.Široké využitie: Tento USB vyhrievaná vesta je navrhnutý tak, aby vás útulné a pohodlné, v studenom počasí.Či už ste psa chôdzi, motocykel koni, turistika, kemping, lyžovanie, rybolov, alebo si iné outdoorové aktivity, táto vesta vám poskytne teplo potrebujete.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *