• Domov
  • Hry A Príslušenstvo
  • Pre Herné Konzoly Skladovanie Taška protiprachová Shockproof Ochrana puzdro Pre Herné Konzoly Príslušenstvo Zabrániť Škrabance, Preliačiny

Pre Herné Konzoly Skladovanie Taška protiprachová Shockproof Ochrana puzdro Pre Herné Konzoly Príslušenstvo Zabrániť Škrabance, Preliačiny

€28.49 €14.81
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Rondaful
  • Kompatibilné Značka/Model - PARY

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Tento vysoko kvalitné herné konzoly puzdro poskytuje všestrannú ochranu pre vaše cenné hra výstroj.Môžete ľahko prispôsobiť svoje vysielanie ručné a iné príslušenstvo vo vnútri, zatiaľ čo odolný materiál zaisťuje, že vaše zariadenie pobytov bezpečné počas prepravy.Ideálne pre akúkoľvek hru milenca, je v tomto prípade obe funkčné a pohodlné nosiť priamo.

Špecifikácia.

Názov produktu: organizátor taška

Farba: čierna

Materiál: látkové

Atribúty: organizátor taška

Čistá hmotnosť: cca 200g

Hmotnosť s obalom: cca 200g

Veľkosť produktu: (cca.)33.4*14.5*6.9 cm/13.15*5.71*2.72 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)33.4*14.5*6.9 cm/13.15*5.71*2.72 palcov

*Teplé tipy: veľkosť hmotnosť ručné meranie a vlastná mať mierne odchýlky

Balenie zoznam:

Skladovanie Vrecko Pre Herné Konzoly*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Chrániť vaše herné konzoly s týmto prachotesný a opotrebovaniu skladovanie tašku.Vyrobené z top-notch materiálov, ktoré poskytuje dlhodobé používanie bez ohrozenia kvality vášho prístroja.Užite si ideálne obrany proti prachu, škrabancov a opotrebenia.

2.Spoľahlivá Obrana: Chrániť vaše herné konzoly s našimi úložný vak, ktorý je zhotovený z odolného a mäkkého materiálu, aby sa zabránilo škrabance, preliačiny a iné škody.Jeho všetci-okolo ochranu zvyšuje čas používania konzoly, zabezpečiť, že zostane dobre chránená a funkčné.

3.Multi-Layer Skladovanie: S týmto úložný vak, môžete ho využiť priestor a udržujte vaše herné konzoly a príslušenstvo čistý a usporiadaný.Má multi-layer dizajn, ktorý umožňuje umiestniť streaming vreckové a ostatné príslušenstvo v rôznych oddelení.

4.Prenosný A Kompaktný: S pevná rukoväť, náš skladovanie vrecko pre herné konzoly je ideálnou voľbou pre vonkajšie skladovanie.Ľahko prenosný, ľahký a robustná konštrukcia chráni váš prístroj pred prachom a poškriabaním.Ideálne pre vonku hráčov.

5.Skvelý Darček: Tento úložný vak je musíte mať Vianočný darček pre akúkoľvek hru milenca.Ideálny pre mužov a ženy, je to univerzálne a kompatibilné s rôznymi herné konzoly.Organizovať, chrániť, a ukladať hru gear doma alebo vonku, takže je potrebné mať príslušenstvo pre všetkých hráčov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *