• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Window Cleaner Auto sklo olej film odstraňovač čelné Sklo Podložka Hĺbkové Čistenie Tekutín Odstraňovač auto window cleaner príslušenstvo

Auto Window Cleaner Auto sklo olej film odstraňovač čelné Sklo Podložka Hĺbkové Čistenie Tekutín Odstraňovač auto window cleaner príslušenstvo

€18.11 €9.05
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 685g
  • Špeciálne Funkcie - Bezpečné Čistenie
  • Číslo Modelu - Auto Window Cleaner
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Olej membrány cleaner

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Predajné Miesta:

1. Sklo Olej Film Remover: Non-iónové povrchovo aktívne látky a mierne brúsivá pracovať spoločne, aby sa bez námahy vytrieť tvrdohlavý olej filmov a nečistoty z sklenené povrchy, takže naše Sklenené Olej Film Odstraňovač vysoko účinné.

2. Efektívne Riešenie: pridaním Sklo Olej Film Odstraňovač na štandardné kvapaliny, môžete ľahko zbaviť tvrdohlavý olej film na vaše čelné sklo.Bez potreby čakania na hovor, alebo drhnutie, jednoducho nalejte do nádrže a používať stierače normálne pre rýchle a jednoduché riešenie.

3. Bezpečné Čistenie: Zabezpečte, jasná a bezpečná jazda s našimi Sklo Olej Film Remover.Toto mierne riešenie je bezpečný pre použitie na všetky sklenené povrchy a nebude spôsobovať žiadne poškodenia alebo škrabancov.To bez námahy odstraňuje olej film, aby vaša cesta pohodlné a starať-free.

4. Skvelá Ochrana: Sklo S olejovým Filmom Remover, môžete si užívať jasný a bezpečný zážitok z jazdy až 30 dní.Tento výrobok účinne odstraňuje olej, nečistoty a škvrny od vody z vášho čelného skla a okien, im bráni akumulácii znova.

5. Široký Rozsah použitia: Vyhostiť olej filmov z okna, zrkadlá a iné sklenené povrchy pomocou nášho univerzálne riešenie.S viacerými používa, je bez námahy odstraňuje odtlačky prstov, prach a špinu na nevinná, streak-zadarmo na akýkoľvek povrch skla.

Popis:

1. Preniká hlboko do nečistotám a olejovým filmom, odstraňuje ich rýchlo a bez poškodenia vášho vozidla okná a zrkadlá.Nebudete musieť čakať príliš dlho vidieť výsledky.Okrem čistenia, ale tiež poskytuje dlhodobú ochranu.

Špecifikácie:

1. Názov: Sklo Olej Film Odstraňovač

2. Farba ako je uvedené

3. Veľkosť produktu: (cca.)15*3 cm/5.91*1.18 palcov

4. Čistá hmotnosť: cca 150g

5. Vhodné modely: Všeobecné

Pokyny:

1: Nalejte ju na sklenený povrch a utrite ju a späť s uterákom, kým sklo je čistý, potom opláchnite ho čistou vodou.

2: Otvorte blister nádrž na vodu, zalejeme v tento produkt, pridať potrebné množstvo vody, zrieďte ho a otvorte blister na čistenie skla priamo.

Balenie Zoznam:

1*Auto čistiacim prostriedkom na Sklo(na základe vybraných špecifikácie)

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *