• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Snehu Kefa Snow-Proof Auto Odmrazovanie A Hydrofóbne Agent Snehu Kefa Pre Suv Auto Snehu Odstraňovač Auto Podrobne Kefa Pre Automobily

Auto Snehu Kefa Snow-Proof Auto Odmrazovanie A Hydrofóbne Agent Snehu Kefa Pre Suv Auto Snehu Odstraňovač Auto Podrobne Kefa Pre Automobily

€9.58 €5.84
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Aby sa vaše auto bez snehu a ľadu túto zimu s našimi sneh, škrabka!Predstavovať odolné, oteruvzdorné dizajn, to škrabka používa suchého náteru film pre rýchle odstránenie ľadu a 360 stupňov a sneh odstránenie.Plus, je to jemný na vaše auto a nespôsobí žiadne poškodenia alebo účinky.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto snehu odstránenie kefa

Hmotnosť výrobku: 180 g

Veľkosť produktu: 5*9*14 cm/1.97*3.54*5.51 palcov

Zoznam:

1 x Auto Snehu Kefa

Poznámky:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívna Technológia: Zabráňte ľad a sneh priľnavosť s naše auto Snehu Kefa, s využitím hydrofóbne nano-vrstvy na vytvorenie suchého filmu, zaisťuje optimálnu ochranu a jednoduché odstránenie snehu z auta.

2.Pokročilé Odstránenie Snehu: S prevzatím špičková nano-oxid technológie a povrchovo aktívnych prvkov, toto auto snehu kefa dosahuje bezkonkurenčné nízka povrchová energia, výsledkom je rýchle ice odstránenie a zníženie odpadu.

3.Bezpečné a neškodné: auto snehu štetec je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú bezpečné pre ľudský organizmus a vozidlo.To nespôsobí škody alebo nežiaduce účinky na natieranie alebo interiéru vášho auta.

4.All-in-1 Sneh, Škrabka: Kombinovanie 360-stupeň odstránenie snehu, opotrebovaniu povrchu, a self-čistenie, toto multifunkčné auto snehu kefa je rozumné investície na zimu.Ďalšie 360-stupeň odmrazovacie funkcie, zabezpečuje bezproblémové odstránenie snehu z každého uhla.

5.Posilnená Odolnosť proti Opotrebeniu: Cez rozšírené IPN technológiu, naše auto Snehu Kefa poskytuje vynikajúcu oteruvzdornosť, takže je spoľahlivé, konzistentné snehu a ľadu odstránenie.Náter adhézny je aj lepší pre dlho-trvajúce a odolný výkon.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *