• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • 200 ml Auto Carnauba Vosk Profesionálne Leštenie Auta Tuhý Vosk Multifunkčné Auto Škrabance Laku-Krém na auto príslušenstvo

200 ml Auto Carnauba Vosk Profesionálne Leštenie Auta Tuhý Vosk Multifunkčné Auto Škrabance Laku-Krém na auto príslušenstvo

€18.19 €9.10
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 212g
  • Špeciálne Funkcie - Efektívna Ochrana
  • Číslo Modelu - 200 ml Auto Carnauba Vosk
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Crystal Vosk

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Popis:

Predstavujeme náš profesionálny stupeň Carnauba Auto Vosk, ktorý odoláva erózie a poškodenia zároveň odpudzujú prach a statickej elektriny.Aby sa vaše auto chránené a žiarim ako nové s našimi dlhodobými vzorec.Rozlúčiť sa škodlivé prvky a dať vaše auto starostlivosť, ktorú si zaslúži.

Špecifikácie:

1. Meno: Auto Vosk Povlak

2. Materiál: Polysiloxane, Carnauba Vosk

3. Váha: cca 180 g

4. Veľkosť: cca 10.5 * 10.5 * 3 cm/4.13*4.13*1.18 palcov

5. Čistý Obsah: 200 ml

Balenie Zoznam:

1* Auto Vosk Povlak

1* Uterák

1* Huba

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1. Účinnú Ochranu: Toto auto povlak voskom účinne chráni vaše auto pred prachom a vodou, vedenie je čisté a upratané.Je vyrobené z masívneho Carnauba vosk, ktorý tvorí odolná vrstva laku a zabraňuje vlhkosti od vstupu.Tento produkt je kvalitný a ľahko ovládateľný, dávať svoje auto lesklý povrch.

2. Životnosť Rozšírenie: rozlúčiť sa statická elektrina build-up na aute a chráni ju pred UV lúče s naše auto povlak wax.By zníženie lákadlom prach a nečistoty, pomáha udržiavať elegantný vzhľad pre vaše vozidlo, sa predlžuje jeho životnosť.

3. Ideálne Auto Ochrany: Obhajovať vaše auto pred nepriaznivým prvky vietor, piesok, kyslý dážď, a škrabancov s našimi anti-odolné voči opotrebovaniu auto vrstvou vosku.Naša formula zvyšuje tvrdosť vášho laku a predlžuje jeho životnosť, zabezpečuje maximálnu ochranu a lesklý povrch.

4. Vynikajúcu Ochranu: Zažite trvalú ochranu pre vaše auto s Autom Vrstvou Vosku.Táto inovatívna formula zaisťuje trvalú a trvanlivý náter účinok, ktorý vydrží škodlivé prvky.Zabudnite na časté voskovanie ako tento výrobok trvá 60 dní, takže vaše auto ako lesklé ako nové kedykoľvek a kdekoľvek.

5. Živšie Auto Discomfortt: Pozdvihnutie vášho auta maliarske práce so profesionálnej triedy, ľahký-k-používať auto vrstvou vosku.To zlepšuje farbu a lesk vášho vozidla, čo je živšie a očarujúce osobnosti.Tento vzorec poskytuje tiež pokročilé maľovanie a farby ochranu proti škrabance, škvrny a UV žiareniu, zobrazovanie vašu odbornosť pri zachovaní vaše auto je krása.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *