• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Otočná Čistiacim Prostriedkom Na Sklo Odolné S Závesné Otvory Sivá Utieranie Nástroj Fit T-Tvarované Rotujúce Okno Čistenie Pásy Domov

Otočná Čistiacim Prostriedkom Na Sklo Odolné S Závesné Otvory Sivá Utieranie Nástroj Fit T-Tvarované Rotujúce Okno Čistenie Pásy Domov

€9.71 €4.85
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcia: Sklo škrabka

Farba: Šedá

Hmotnosť: 170 g

Balenie veľkosť: 34.5*27*5 cm

Materiál: PP+TPR Funkcie:

1. Efektívne Čistenie: rotujúce T typ skla stierač sprcha stierkou zaisťuje efektívne čistenie pre sprchovacie dvere, okná a iné sklenené povrchy.

2. Jednoduché Použitie: Tento sklo stierkou je navrhnuté pre ľahkú manipuláciu a manévrovateľnosť, takže je jednoduché dosiahnuť streak-zadarmo a čistote výsledky.

3. Všestranný: vhodný nielen pre kúpeľňa čistenie, ale tiež ideálny pre čistenie okien, zrkadiel a iných sklenených plôch v celom dome.

4. Odolná Konštrukcia: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, tento sprchovací stierkou je postavené na posledný, zabezpečenie dlhodobé použitie a účinnosť.

5. Pohodlné Skladovanie: kompaktná veľkosť a ergonomický dizajn tohto skla stierač umožňujú jednoduché skladovanie a dostupnosť, takže je praktickým doplnkom pre všetky rutinné čistenie.

Balenie Obsahuje: 1pc Čistenie Nástrojov

Poznámka:

1.Väčšina produktov sú prijaté vo fyzickej forme, ktorá je v blízkosti skutočné bytu obrázok.Nie je však vylúčené, že rozdiely v farbu, kontrast a farebná teplota sa môže vyskytnúť v dôsledku počítačové monitory.

2.Veľkosti sú všetky ručne namerané, a tam môže byť mierne chyby v dôsledku faktorov, ako napríklad rôzne meracie nástroje a metódy.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *