• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Čelné Sklo Olej Film Odstránenie Univerzálny Auto Sklo Údržba Agent Window Cleaner Sprcha Okno Odmasťovač Auto Nečistoty Odstránenie Nástroje

Čelné Sklo Olej Film Odstránenie Univerzálny Auto Sklo Údržba Agent Window Cleaner Sprcha Okno Odmasťovač Auto Nečistoty Odstránenie Nástroje

€14.47 €7.23
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 150g
  • Špeciálne Funkcie - Odstrániť Nepoddajné Olej Film
  • Číslo Modelu - Auto Olejovým Filmom Odstraňovač
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - 150ml

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Guľka S oints:

1. Odstránenie Oleja Film bez Námahy: Naše Auto olejovým Filmom Odstraňovač čistí olej doľava v priebehu niekoľkých sekúnd, takže vaše auto pri pohľade úplne nové.Vhodné pre všetky časti vášho automobilu, vrátane okien, zrkadiel, svetlomety a tela.Vychutnajte si jednoduché čistenie a spot-zadarmo lesk ako nikdy predtým.

2. Vonku Čistenie: Tento olej film remover pre autá je ultra-kompaktný a pohodlný vykonávať vonku.Budete môcť bez námahy odstrániť nepoddajné olejové škvrny z okna alebo čelné sklo, nech ste kdekoľvek, a vaše vozidlo pri pohľade nevinná a leštené.

3. Efektívny Vzorec: Tento produkt je možné odstrániť prach a olej zo vaše vozidlo, do okna, aby nezostali žiadne stopy, zabezpečiť bezpečnú jazdu a obnovenie pôvodnej farbe vášho vozidla.

4. Jednoduché Použitie: Rieši iné problémy spôsobené auto olejovým filmom, okrem rozmazané videnie a odlesky.Zbaviť tvrdohlavý olej film na vaše vozidlo, do okna a čelné sklo s len nastriekajte a utrite.Táto fľaša opustí vaše celé auto bez poškvrny, zabezpečiť bezproblémovú a bezpečnú jazdu skúsenosti.

5 .Wiper-Bezpečné Vzorca: Účinne odstrániť tvrdý olej filmov a zlepšiť stierač výkon s našimi vynikajúcu kvalitu produktu.Bezpečný na používanie počas celého roka s jemným vzorec, ktorý nepoškodí životné prostredie, alebo auto.Užite si plynulé a jasné videnie bez nežiaduceho hluku, vďaka jeho vynikajúce mazacie vlastnosti.

Popis:

Naše Auto Sklo Olej Film Čistič je riešenie, ktoré potrebujete!Naše mierne formule účinne odstraňuje prach a olej, riešenie auto sklo olej film ľahko.K dispozícii na celé auto, môžete odstrániť olej filmy kedykoľvek a kdekoľvek.

Špecifikácia:

1. Veľkosť produktu: o 8 x 8 x 20 cm|3.14 x 3.14 x 7.87 palcov

2. Kapacita: cca 150 ml

3. Štýl: Kmeňové olej film odstraňovač /-25 stupňov olej film odstraňovač /-40 stupňov olej film odstraňovač

Balenie Zoznam:

1. 1pcs x Stain Remover pre Auto

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *