• Domov
  • Home Decor
  • Nové Čierna Farba, Wc Prihlásiť Doska Akrylových 3D umyvárka Dvere, Steny Label Nálepka Kúpeľňa Držiak tabuľa Domáce Dekorácie

Nové Čierna Farba, Wc Prihlásiť Doska Akrylových 3D umyvárka Dvere, Steny Label Nálepka Kúpeľňa Držiak tabuľa Domáce Dekorácie

€5.81 €4.06
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Akryl

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Funkcie:

1.Vysoko kvalitné materiály: kúpeľňa logo je vyrobená z high-kvalitné akrylové, ktoré odolajú každodennej opotrebovaním a roztrhnutím.

2.Balenie a kategória: sada obsahuje oboch mužov a žien logá.

3.Jednoduché zavesenie: môžete ľahko nainštalovať toalety logo na akúkoľvek stenu alebo dvere.Každý ľahký štítok prichádza s samolepiaci podklad, takže je ľahké pre všetky obchodné majiteľ dopravy a miesto.

4.Široko používané: dizajn loga nálepka je elegantný a farebný, takže je ideálny pre domy, hotely, obchody, parkovisko, nákupné centrá, kaviarne, sociálne zariadenia, alebo akýkoľvek hladký a čistý povrch..

5.Dekoratívne efekt:Pridať pocit modernosti do kancelárie, KÚPELE, reštaurácie, financií, zdravotníctva, alebo profesionálnom prostredí.Zápas vašej izbe, estetiku a to elegantné a moderné logo.

Materiál: Akryl

Veľkosť:25*15 cm

Farba:Ako Na Obrázku

Balík obsahuje:

1 ks* Muž Wc Znamenia

1 ks*Žena Wc Znamenia

POZNÁMKA:

Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *