• Domov
  • Fitnes A Posilňovňa
  • Vnútorné Stehná Cvičenie Panvového Dna Posilniť Obvod Stehna Zastrihávač S Protiprúdom Nastaviteľný Výkon Zariadenia Pre Vzdelávanie Nižšie

Vnútorné Stehná Cvičenie Panvového Dna Posilniť Obvod Stehna Zastrihávač S Protiprúdom Nastaviteľný Výkon Zariadenia Pre Vzdelávanie Nižšie

€12.89 €9.02
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Stehna Svalovej Exerciser

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Posilniť vaše svaly stehna a tón vašich nôh s našimi široko využiteľné stehna svalovej exerciser!S jeho 360-stupňového uhla otočná funkciu, zacvičiť si môžete pohodlne z akejkoľvek pozície.Prenosné a ľahko použiteľné, získať vaše denné cvičenia rutinné uskutočniť kedykoľvek a kdekoľvek!

Špecifikácie:

Produkt materiál: PP+EVA+pružiny+nylon

Hmotnosť výrobku: cca 600g

Farby produktu: Rosey červená, fialová

Vhodné časti: Nohy, pás, chrbát, atď.

Platné ľudí: joga/fitness/dámy tenké nohy davu

Balenie Zoznam:

Panvového dna svaly tréner *1pc

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšiť Panvového dna Sila: Tento panvového dna strengthener je ideálna pre tréning svalov panvového dna, a umožňuje vám nastaviť a utiahnite stehna, zadok a dolné brušné svaly.

2.Multifunkčné Cvičenie Vybavenie: stehna svalovej exerciser je navrhnutý pre prácu na rôznych častí tela, ako sú stehná, zadok, ramená a spodnej časti brucha.Prináša rôzne pohyby rôznych častí tela.

3.Všeobecne Platné: Tento stehna svalovej exerciser je ideálny pre mužov so sedavým práce a veľké brucho, popôrodná mamičky, ktoré chcú pracovať na ich vnútornej strane stehien, a ženy, ktorí chcú, aby tón ich plochý zadok.

4.Prevrat Vnútorné Stehná Školenia: Naše Stehna Svalovej Exerciser sa môže pochváliť 360 stupňov otočná konštrukcia, pohodlné nosenie na časti tela, a LED displeja rekordnom čase.Zvýšenie sily-ložisková oblasť pre bezpečnejšie a efektívnejšie cvičenie a vziať svoju spôsobilosť na ďalšiu úroveň.

5.Vykonávať Ľahko: Prevrat vaše nohy deň rutinné s naším prenosné stehna exerciser.Ľahko nosiť do posilňovne alebo vlak vaše svaly doma.Dosiahnuť vaše fitness ciele s pohodlím, ľahkosťou a bez námahy.Pobyt napätím a fit, kdekoľvek.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *