• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Topenie Ľadovcov Pre Autá Dlhotrvajúci Odmrazovanie Snehu Sprej Čelné Sklo Bezpečné A Neškodné Deicing Sprej Topiť Ľad Rýchlo Otvor Pre Auto

Topenie Ľadovcov Pre Autá Dlhotrvajúci Odmrazovanie Snehu Sprej Čelné Sklo Bezpečné A Neškodné Deicing Sprej Topiť Ľad Rýchlo Otvor Pre Auto

€4.28 €2.99
Na sklade

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Okamžite odstráňte všetky matné povrchy s našimi topení snehu sprej.Chcete ušetriť čas a námahu a zároveň zabezpečiť bezpečný zážitok z jazdy.Rozšírené čistiaci účinok zaisťuje dlhé-trvalé výsledky.Nastriekajte rovnomerne na mliečneho skla a výfukové potrubie pre maximálnu účinnosť.

Špecifikácia:

Názov produktu: deicer sprej pre čelného skla

Hmotnosť výrobku: 100 g

Veľkosť produktu: (cca.)6*2.8*12 cm/2.36*1.1*4.72 palcov

Balenie Zoznam:

1* Deicing a topení Snehu Agent

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pre lepšiu Viditeľnosť: tento deicer sprej pre čelného skla v zlom počasí, aby si jasnú víziu a vyhnúť sa nehodám.Tento sprej sa používa nové sklo povlak technológia, ktorá zabraňuje ľadu a snehu z držať pohár.Je ľahko aplikovať a trvá dlhý čas.

2.Pohodlné Deicer: S týmto sprej, môžete eliminovať zahmlievaniu a čerešničkou na aute čelné sklo v priebehu niekoľkých minút.Nie je potrebné pre špachtlou alebo teplého vzduchu, stačí nastriekať a sledujte, ako sa ľad roztopí rýchlo.Tento produkt má evidentný vplyv, a môže ušetriť si čas a námahu v chladnom počasí.

3.Pre lepšiu Viditeľnosť: Zabráňte ľad a sneh nahromadený a udržať vaše čelné sklo bez ochranný film s našimi deicer sprej.Náš vzorec prenikaniu vlhkosti z kondenzačný znova, čo vedie k dlhšie trvajúce jasnosť.Zostaňte v bezpečí a užite si jasný pohľad do 24 hodín s našej širokej čistiaci účinok.

4.Jednoduché Použitie: Jednoducho nastriekajte prednom skle deicer rovnomerne na matné sklo, počkajte niekoľko minút, a pozerať sa ľad roztopí pomaly, bez akejkoľvek potreby utrite alebo suché.

5.Rozsah použitia: Ochrana vášho auta na čelné sklo s našimi deicer sprej.Široko používaný doma, a je ideálny pre váš zrkadlá, výfukové potrubie, a otvorom.Toto riešenie je kompatibilný s väčšinou auto typy a zabezpečuje kompletnú ochranu.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *