• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Radiator Stop Leak Tekuté Tesnenie Karosérie Rýchle Povlak Sprej Na Čistenie Nano Leštenie Laku Proti Poškriabaniu Opravy Agent Zúčtovania Peny

Radiator Stop Leak Tekuté Tesnenie Karosérie Rýchle Povlak Sprej Na Čistenie Nano Leštenie Laku Proti Poškriabaniu Opravy Agent Zúčtovania Peny

€17.00 €8.50
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - 400g
  • Špeciálne Funkcie - Zastavte Únik Rýchlo
  • Číslo Modelu - Radiator Stop Leak Tekuté Tesnenie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Prísady

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Odrážky:

1. Zastavte Únik Rýchlo : bez Námahy flush, opravy a zastavenie úniku s naše Tekuté Radiator Stop Leak.Ušetriť čas a vyhnúť sa demontáž dielov na opravy - naše riešenie efektívne opravy netesností s ľahkosťou.

2. Anti-Leak Ochrany : S naše high-performance Liquid Radiator Stop Leak, udržiavať stabilný motor, nádrž na vodu, ktorá sa nikdy úniku opäť, vďaka svojim anti-hrdza agent a vysokým teplotám vytvrdzovania agent vlastnosti.

3. Ideálne pre Ochranu : Ochranu motora dlhovekosť a optimalizovať výkon vozidla s plnú ochranu.Zabraňuje drobné úniky bez ujmy na diely - Liquid Radiator Stop Leak.

4. Bezproblémové Fix : Rýchlo opraviť radiátor vyteká Kvapalina Radiator Stop Leak - nie je potrebné pre profesionálnu pomoc!Stačí naliať do vody, nádrž, spustiť motor za 10-20 minút, shake, a aby sa voda na týždeň, aby sa predišlo budúcim úniku.

5. Univerzálny Dizajn : nedovoľte, aby radiátor únikov držať ťa späť!Naše Tekuté Radiator Stop Leak je široko kompatibilné s inými vodou chladených motorov v motocykle, automobily a kamióny.

Popis:

1. Inžinierstva s pokročilým formula, rýchlo a účinne utesňuje úniky, zabezpečiť bezproblémový výkon motora.Vyskúšajte naše zastaviť únik riešenie dnes a udržať svoje motory v bezchybnom stave, bez akýchkoľvek výpadkov.

2. Hľadajú spoľahlivé riešenie na flush a opraviť váš radiátor?Pozrite sa žiadny ďalší ako Blok Tesnenie Kvapaliny!Tento vysokým teplotám vzorec robí divy predĺžiť životnosť vášho motora, čo umožňuje váš motocykel bežať hladko 10-20 minút s ľahkosťou.Rozlúčiť k prehriatiu motora a problémy s naše dôveryhodné Blok Tesnenie Kvapaliny.

Funkcie:

1. Č demontáž a anti-únik účinok Rýchlo pridať tento produkt do nemrznúcej, ktoré dokáže efektívne zastaviť mierne presakovaniu vody z vodnej nádrže systém v krátkom čase;

2. Vysoká teplotná odolnosť a dlhá životnosť zapojenie Tento produkt sa pridá s anti-corroding agent a vytvrdzovania agent, vysoká teplotná odolnosť, anti-corroding, a silné liečivé v rovnakom čase, tak, aby sme dosiahli účinok dlhodobé zapojenie;

3. Zamerané na ochranu bez uškodí časti, tento produkt sa dá účinne blokovať drobné otvory v vodná nádrž systém, nie poškodiť systém chladenia komponentov, a zároveň zabrániť corroding a hrdze;

4. Ako používať:

1-Spustite motor na normálnu teplotu, zapnite klimatizáciu ohrievača.

2-Shake tento produkt sa dobre, naliať do vody nádrže podľa odporúčané dávkovanie a spustenie motora za 10-20 minút, čím dlhší čas, tým lepší efekt.

3 - Po pridaní tento produkt, nie meniť vodu v nádrži vody do týždňa.

Bezpečnostné opatrenia:

1 - zapojenie agent je vhodný pre 1-čas používať, a to by nemalo byť ponechané na dlhý čas po otvorení.

2 - Vyhýbajte sa kontaktu s pokožkou a očami, uchovávajte mimo dosahu detí v prípade kontaktu, prosím, opláchnite vodou a ihneď.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Chladiaci systém nabíjania tekutiny

2. Čistá kapacita: 345ml

3. Ktoré sa vzťahujú na: chladiace systémy automobily, bagre, inžinierske vozidlá, atď.

Jednoduché Dávkovanie:

1. Sedan, off-road vozidla, SUV-pol fľaše

2. Poľnohospodárske vozidlá, malé nákladné automobily, autobusy - 1 fľašu

3. Veľké nákladné automobily, bagre, buldozéry, vysokozdvižné vozíky - dve fľaše

Zoznam:

1* Kvapalina Radiator Stop Leak

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *