• Domov
  • Umývanie Áut A Údržba
  • Auto Poškriabaniu Odstránenie Auto Povrchu Súprava Na Opravu Agent Rýchla Oprava Pasta S Hubky Vozidla Čistenie Nástrojov, Príslušenstvo Prenosné

Auto Poškriabaniu Odstránenie Auto Povrchu Súprava Na Opravu Agent Rýchla Oprava Pasta S Hubky Vozidla Čistenie Nástrojov, Príslušenstvo Prenosné

€1.13 €0.45
Na sklade

  • Položka Hmotnosť - Easy repair for slight scratches.
  • Špeciálne Funkcie - Široké uplatnenie pre odrôd škrabance
  • Číslo Modelu - Auto Scratch Remover
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Objem - Opraviť podstatu

+ ÚPLNÉ INFORMÁCIE O VÝROBKU

Auto Scratch Remover

Odrážky: 1.Auto Scratch Remover: bez Námahy odstraňuje mierne škrabance pri zvyšovaní farby a jasnosti vášho laku, bez poškodenia pôvodného laku.

2.Profesionálne Laku Reštaurátorskej: Auto Scratch Remover pomôže správnu farbu a obnoviť lesk laku, čím svoje auto maľovať späť k životu.

3.Ľahko Opraviť Škrabance: Auto Scratch Remover je user-friendly.Stačí naliať nejaké nuly prilepiť na hubky pad, votrite ho niekoľkokrát, kým poškriabaniu je úplne preč.Pre hlbšie škrabance, možno budete musieť rub opakovane (vezmite Prosím na vedomie, ak máte veľmi hlboké škrabance, Scratch Remover nemusí pomôcť, rovnako).

4.Všeobecne Platné: odborná Auto Scratch Remover je určený pre väčšinu typov automobilov, škrabance, ako ľahké škrabance, swirls, scuffs, kazy, vlasová leštidlá, a iné značky.

5.Bezpečné pre Všetky Farby: Laku proti Poškriabaniu Repair Kit je bezpečný pre použitie na všetky nátery a farby pre každé vozidlo.Prosím, uistite sa, že nie sú žiadne á kryštály alebo maľovať chrániče.

Špecifikácia: Hmotnosť: cca 15 g

Balenie Zoznam:

1* Auto Scratch Remover Vložiť

1* Huba

Poznámky: 1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

0 Recenzia na Produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.
Vaše hodnotenie *